lördag 15 oktober 2011

DAGENS JUMBLE KNIT COAT & PANCHO PONCHO

Idag blev det en tur till Barkaby (efter att ha irrat runt i 40 min....har aldrig kört ditt själv ;-) Dagens provstass blev Jumble Knit Coat (japp kunde inte hålla mig efter att min provning hos SKJORTAKUTEN) och min nya fina Pancho Poncho.Denna vackra Pancho Poncho har jag fått jaga och hade tur som hittade den hos den fina buktiken Charlotte Göteborg som skickade den samma dag som jag klickade, supersnabbt!! Det kallar jag blixtsnabb leverans!!

När det gäller turen till Barkaby var det inte mycket kvar att fynda, nästan bara storlek 1 och mest småplock. Lite småsaker blev det men fakstisk blev det nästan bara mössor och annat smått till småtjejerna.
Hoppas ni haft en fin lördag!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Hello,
  Could you please tell me what's the size of your Jumble's Knit?
  I have to decide what is the best for me, but i don't know if it's size 1 or size 2. Is it regular in size?
  Than you!
  Hugs

  SvaraRadera
 2. Koftan är verkligen jättefin, fast jag tycker bandet skulle vara i en grå nyans det också. Ponchon känns dock inte som din stil alls. Men det är ju bara jag.

  SvaraRadera
 3. Hej Improve my days: Jag har provat både storlek 1 och 2 funkar. Kanske ända att jag gillar storlek 2 bättre då man kan använda den som ett ytterplagg nästan och ha något under den.

  Hi: I have tried both sizes and I like size 2 the best, but I am a normal 38 and sometimes even size 40 on tops and jackets.

  Good Luck!

  SvaraRadera
 4. Hello,
  Thank you!
  It really helps ;)
  Hugs

  SvaraRadera
 5. Jag är ju på vårt "HQ" i Kista ibland och åker förbi Barkaby men inte varit där så många gånger. Tycker du det finns några fler bra butiker värda att besöka? Maken brukar alltid handla golfkläder där men det är ju inte min grej. kram Milla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER