söndag 30 oktober 2011

EN DAGENS MAH-JONG DRESS, ASPENS KNIT CARDI & EN NY VÄSKA HELA VÄGEN FRÅN NY

Idag har jag på mig den fina och sköna Mah-Jong dress som jag har kombinerat ihop ett par leggings i fejkmocka från H&M (ni hittar de HÄR), supersköna plagg båda två. Perfekt en lat söndag som detta varit. Sen har även den fina Aspen Knit Cardigan hittat hit och jag är så glad att jag aldrig köpt (och behållit:-) Odd Molly klassiska "filtkofta" för den här modellen är tusen gånger mera figur smickrande än filtkoftan.
GLÖM INTE ATT NI IDAG (SISTA DAGEN) HAR 20% RABATT HOS SKJORTAKUTEN (FÖRTUR DÅ REAN PÅ ODD MOLLY SLÄPPS FÖR ÖVRIGA IMORGON) använd bara koden "oddvip".

Denna kofta är bara så otroligt vacker, varm (liiiite stickig men inget som stör mig särskilt mycket) och kan med fördel användas som ytterplagg ett litet tag till.


Fin nya fina väska som maken min inhandlade till mig i NY när han var där på jobbresa för ett tag sedan.
Skinnväska från Ralph Lauren.Måste erkänna att det röda fodret är det som gör hela väskan (pricken för i:et).
Nu ska vi snart iväg med småtjejerna och knacka dörr (och skrämma grannarna ;-)
Ha en fortsatt fin söndag!!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej, vilen fiiin väska. Jag har en fråga, kahlo tunic som du sålde i beige är den samma i stl som din blåa du har köpt nu. (Har nämligen hört att den ljusa är större i modellen) jag är en 2a,ibland 3a, så jag vet inte vilken jag skall ha. Tack på förhand Theresa

  SvaraRadera
 2. Hej Theresa,
  Ja, det stämmer att den beig/vita är rymlig och där hade jag storlek 1 i den blåa har jag min normala storlek, dvs st 2. Har man större byst ska man inte gå ner i storlek (förutom i den vita/beiga).
  Kram och lycka till!

  P.S. Om det är en blå ska du ta den storlek du brukar ha i klänningar från OM och det är den vita kan du nog ta den i storlek 2 (framförallt om du har lite byst).

  SvaraRadera
 3. Superfint alltihop! Nu har jag beställt ett par tights också :) Kram

  SvaraRadera
 4. Gillar verkligen din blogg :) Vad kul att läsa och se alla bilder! Jag gillar också Odd Molly fast Pinkoholic är såklart mitt favoritmärke :)blogg.alltirosa.se

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER