torsdag 27 oktober 2011

VACKRASTE ACCESSOARERNA TILL 15% RABATT

Måste tipsa om TINTIN STYLES RABATT som de har på sina fina skor och väskor just nu. Alla dessa vackra  hittar ni nu till 15% rabatt hos Tintin Style. Här ser ni mina favoriter:
Campomaggi

Prime Boots

Chloé

Vackra Hunter stövlar


Vacker väska från Chloé....åh, vad den är snygg!!
Sen måste jag även tipsa om en OTROLIGT bra eyeliner för er som kanske inte är de mest fingerfärdiga och kanske har svårt att jobba med flytande eyeliner. Denna gel-eyeliner med medföljande pensel från Maybelline är UNDERBAR! Enkel att applicera och får snygg och dessutom håller den hela dagen. Kostar ca 120 kronor.
Kan varmt rekommendera denna!
Snart utlovas en liiiten titt på min dröm molly som jag fick idag.....HELT MAKALÖST VACKER!!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. OJOJ de där Hunterstövlarna som ser ut som ridstövlar skulle jag verkligen vilja ha...men nu har jag slagit till på en jättestor matta till matbordet och den kostade skjortan så det är köpstopp för mig. Trist men sant!

    KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER