onsdag 5 oktober 2011

GILLAR DU & JAG

Idag satte jag på mig min klänning från Du & Jag som jag klickat hem från NORDLJUS (HÄR). Den heter Vancover, är svart och jag har tagit storlek M i denna (pris ca 1.200 kr). Den är något snäv vid bysten men sitter annars perfekt. Jag gillar att det är så många fina detaljer på denna utan att den sticker ut för mycket. En klänning som man kan ha både på jobbet och på festen beroende på vilka accessoarer och skor man adderar.

Halsbandet från Cloud69 känner ni säkert igen och är även den köpt hos Nordljus.

Här ser ni den fina underklänningen från Provrummet som jag kombinerat ihop den med. Gillar kombinationen av dessa två.

Fina detaljer och spets.


Imorgon ska ni få se en LJUVLIG klänning som hittat hit från by Ti Mo. Dessutom kommer jag snart att ha en tävling i samarbete med Sid & Sally där ni kommer att kunna vinna ett valfritt plagg från Valerie (ur Sid & Sallys sortiment).
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER