tisdag 25 oktober 2011

ATT BLI SOM ETT LITET BARN PÅ JULAFTON....

ÄNTLIGEN som (Gert Fylking skulle ha sagt ;-) har jag fått tag i min absoluta DRÖMODDMOLLY, ett plagg som jag blev förälskad i redan när jag såg catwalk-bilderna på den kommande kollektionen och sedan när jag såg den IRL och fick provat den blev det äkta kärlek mellan oss. Beställde den till och med via Campadre men tyckte i slutändan inte att det var befogat med den prislappen (inte ens på 50% rabatt). Letat LÄNGE på Tradera och NU ÄNTLIGEN fanns den framför mig och jag fick den till slut till ett överkomligt (inte billigt men överkomligt) KÖP NU pris. ÄR otroligt uppspelt och efter att ha pratat med Säljare i telefon känner jag mig trygg med att affären nu äntligen blir av. Hoppas kunna visa upp den snart på bloggen men vad tror ni det är för ett plagg? Ännu en ledtråd, den från 2010-års kollektion....
ÅÅH, Vad jag längtar och hoppas att den fortfarande ska passa lika bra som när jag provade den sist. Känner mig inte direkt smärt längre och min naturliga bantning har fungerat ganska dåligt hitintills. Har inte gått ner mer än 2,5 kg av mina 5 extra kilo från i somras....BLÄÄÄÄ. Nu ska det bli ändring på det.
Ha en fortsatt bra dag!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Kul! Jag var också och nosade påden :) Kram

  SvaraRadera
 2. Vad sjutton kan detta vara?? CC jacket? kommer inte på något annat...som dessutom är dyrt ;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Inte så svårt att klura ut;) jag tror stenhårt att det är en CC jag med :D
  Grattis! De är fantastiskt fina!
  Mallan

  SvaraRadera
 4. Japp gissningen blir skinnjackan!
  Kram Halvan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER