lördag 22 oktober 2011

PLAGG NUMMER 2 FRÅN FULL CIRCLE STAR - KAHLO KNIT TUNIC

Här kommer det andra plagget som jag beställde från finaste Karen på FULL CIRCLE STAR: Kahlo Knit Tunic i storlek 1 med hjärtat i ryggen. Den är verkligen vacker och jag är så glad att jag sålde min Continental dress så jag kunde köpa denna istället. Denna är helt enkelt LJUVLIG i passform och detaljer, kliar inte särskilt mycket, mindre än Continental dress.


Under denna har jag den vackra Wunder underlace dress som matchar perfekt.


Den är varm och kommer också att bli användbar i höst/vinter.  Nu ska jag varva ner i 1 timme innan läggdags. Vi ar haft tacoskväll och tjejerna tyckte det var hur mysigt som helst. Det har varit en intensiv men väldigt mysig dag med massor av kvalitetstid med mina två prinsessor.
Hoppas ni haft en fin lördag ni också.
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Den är verkligen jättefin på dig! Kram!

    SvaraRadera
  2. Den är jättefin. Såg den på Katinka också. Hade gärna haft modellen, men med ull så hade jag fått stora svettattacken. Synd. - Maja

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER