fredag 21 oktober 2011

LEVERANS FRÅN FULL CIRCLE STAR - PRINTED MAH-JONG VELOUR DRESS

Idag fick jag en efterlängtad leverans från finaste Karen som har butiken FULL CIRCLE STAR i Kanada. Tyvärr hade hon strul med sin leverans från Odd Molly som anlände 10 veckor försenad!!!! Hon lyckades ändå rädda situationen genom att erbjuda sina kunder som redan förbokat en del plagg att få en viss rabatt som plåster på såren om de valde att vänta in hennes leverans (jag är glad att jag valde att vänta in hennes leverans). Så snart plaggen anlänt skickade hon samtliga order samma dag, det kallar jag ypperlig service! Kan bara VARMT rekommendera denna fina butik OCH jag är INTE sponsrad mer än att jag är en stammis som handlat en del av Karen och som personligen gillar henne, hennes ypperliga service och bra priser.

Printed Mah-Jong Velour Dress i storlek 2 som är LJUVLIGT skön och dessutom väldigt snygg. Normal i storlek om ni frågar mig. Underklänning från Lindex (vintage) och Heather Merino Leggings. Inte särskilt genomtänkt utan jag tog av min Meriono dress som jag hade på mig och provade denna direkt när jag kom hem. Lovar visa den igen i en mängd olika kombossar för denna kommer att bli en favorit.

Sen måste jag visa upp de fina smyckena jag beställde från EDBLAD via ett COUPON erbjudande nu i veckan.

Pris för halsband 349 kronor

Örhängen 249 kronor

 
Här ser ni det fina kortet som följde med plaggen (japp, mer än ett plagg som inhandlats därifrån , visar det andra plagget senare :-), ännu en sån där detalj som gör upplevelsen lite extra speciell och personlig när man handlar hos Karen.
Verkliga fynd! Både plagg och smycken. Måste även tipsa er om att Karen just nu har särskilt bra priser på en massa varor från hösten som hon erbjuder ytterligare 15% rabatt på, titta in HÄR om ni är nyfikna. Bland annat den fina Pancho Poncho i beiget finns kvar här och är nedsatt!!
Nu ska jag fortsätta att mysa med mina tjejerna i soffan. Ha en underbar fredagkväll!!

5 kommentarer:

 1. Javisst är den fin!!!!! Fick min dk berry igår och den åkte genast på! Skön är den, och jag uppfattar den nog t o m som lite stor i storlek, dock inte i överarmen...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga klänning. Älskar den och kommer att slita ut den tror jag.

  kramar och trevlig helg!
  L

  SvaraRadera
 3. Instämmer! Den är så ljuvligt skön och fin :) Kram

  SvaraRadera
 4. Fin du är i den!!
  Ja Karen är HELT underbar , så trevlig och super super service, känns som hon har koll på mailen dygnet runt. Synd bara att hon har så få plagg, annars skulle man vilja handla av henne jämt.
  Ha en härlig dag!!
  Kram cia J

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER