tisdag 18 oktober 2011

VACKRA LETISHA COAT FRÅN PROVRUMMET

Idag har det varit regnigt och kallt ut. Är så glad jag hade den varma och gosiga Letisha Coat från Provrummet på mig när jag var ute. Jag hade den först hemma i storlek S men byte till M och nu sitter den perfekt!
Kan varmt rekommendera denna om ni vill ha en snygg och prisvärd kappa/parkasFina stövlarna från El Naturalista har redan blivit flitigt använda....sååå bekväma och snygga.

Jag har nog nämnt detta innan, jag ÄLSKAR jackor och kappor och har en mängd av dessa hemma. Inte särskilt många från Odd Molly med desto fler från andra märken ;-D Har även köpt en av säsongens vackraste kappor men den får jag visa er en annan kväll.
Nu ska jag lägga mig, morgon väntar ännu en tuff dag.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hejsan

  Snygg du passar i den!!!
  Jag letar just nu ef en kappa el en parkas. Har en ull kappa men vill gärna ha en ny då min har några år på nacken. Tack för tipset!!

  Ha en fin onsdag
  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kappan ser jättefin ut. Hur pass varm är den? Skulle du kalla den vinterkappa? Är denna varmare än CHillnorways ullkappor?? :) Mvh Helene

  SvaraRadera
 3. Hej Helene: Den är definitivt varmare än Chill Norway kappor, skulle säga att det är en varm höstjacka och en bra vinterjacka med någon tjock tröja under om det inte blir -15/-20.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER