måndag 31 oktober 2011

ESTER ELENORA & CLINCH SCARF

Idag i all stress inför Höstlovsledighet (ja, jag ska vara ledig en HEL DAG med mina barn på fredag) så slänger jag helt enkelt in lite bilder på dagens stass.
Finaste Clinch Scarf från Odd Molly som ni hittar HÄR!! Jag kan varmt rekommendera Country Dreams som dessutom har 20-30% rabatt på massor av Odd Mollysar.


Jag har varit lite avig till just denna scarf men efter att ha sett den på ett antal bloggar och numera provat den så är jag helt såld. Den varm, mjuk och alldeles underbar....men så älskar jag också sjalar ;-D

Ha en underbar kväll och glöm inte heller bort Skjortakutens rabatt på 20% till er (på allt från Odd Molly) om ni använder koden "oddvip", denna gäller fram till fredag....än finns det massor av fina plagg.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER