tisdag 4 oktober 2011

FINA ESTER ELENORA LAURA LACE DRESS HAR HITTAT HIT

Idag tänkte jag visa den vackra men något liten Laura Lace Dress från Ester Elenora som hittat hit via CREATIVE LOUNGE. Jag är fortfarande skeptisk till deras One Size. Själv är jag som sagt en normal storlek 38 upptill och 40-42 nertill. Denna passar preciiis om jag drar in magen en smula och så ;-D Vacker är den och väldigt prisvärd. Kan tänka mig att den måste vara toppensnygg på en liten 38:a normal 36:a med mindre byst än jag. Däremot förstår jag inte hur en storlek 42:a kan ha denna på.
Nu har jag bara satt en vit by Ti Mo underklänning under denna för att få fram de fina spetsdetaljerna och mönstret i Laura Lace dress. Den är givetvis snyggast med en svart likadan underklänning under tror jag.


Urringningen på denna är svår och inget för den med lite större byst tycker jag. , det är preciiiis jag lyckas knyta ihop den och de inte så smickrande träpärlorna har jag tagit bort (japp, använde faktiskt en hammare till det uppdraget ;-)


Ni ser hur den ser ut där bak, inte mycket tyg över om man säger så utan ganska rak i modellen. Jag gillar klänningen trots allt, ett fint alternativ till Odd Molly vackra men ack så sköra klänning från Odd Molly , ni vet systern till Lulu Dress....kommer inte ihåg namnet på den, någon som vet vilken jag menar? Någon annan som provat denna? Vad tycker ni om storleken och passformen?
Ha en fortsatt fin kväll.
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Hammare hihi - bra kvinna reder sig själv! Men oj så liten den är över bysten inser att jag måste avstå. Jag har kikat på den men tvekat just pga att one size nästan alltid blir för liten upptill :( Nåja - du är i alla fall snygg !
  Kram

  SvaraRadera
 2. Älskar din inställning till att förändra klädesplagg. Känner igen mig lite, som att man plötsligt står där med en hammare eller en grov tång...
  Jag fattar inte alls upplägget One Size. Köpte ett plagg från Ester Elenora och blev så besviken. I det fallet var klänningen mer som ett tält.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja deras "one size" är lite "konstiga"...denna klänning du visar var för tajt upptill på mig...en annan jag provat, leopardmönstrad, kändes för stor...!?! koftan med spets fungerar dock bra! o sjalarna förstås!
  Titti

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag hittade din blogg för ett tag sedan och har efter det fastnat här. Blir alltid så inspirerad när jag hittar hit! Och så otroligt sugen på att shoppa :)
  MVH Sarah

  SvaraRadera
 5. Jag tycker den sitter jättebra på dig. Sååå snyggt med det ljusa under så spetsen framhävs. Jag har den vita varianten och gillar den jättemycket. På mig sitter denna jättebra men andra EE plagg blir ofta för stora. Tycker inte heller om deras one size. Omöjligt att veta om just det plagget man är intresserad av är bra för just "min" kroppstyp eller inte...

  Om du ångrar dig och inte trivs i den vet du vart jag finns. Skulle gärna ha den svarta också :)

  Men jag tycker inte alls den ser för liten ut på dig. Väldigt figursmickrande...

  kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 6. Ja konstigt med one size, jag har inte köpt något därifrån bara därför. Bra att få lite feedback på det, jag är nämligen en liten 38:a och då kanske det funkar ändå.

  Tycker dock att denna satt lite tajt på dig enligt min smak.

  Tack för en rolig blogg med mycket att de kläderna jag gillar som OM mfl.

  Kram Sanna

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag undrar var du köpte dina Mickael Kors väskor/Plånböcker? :)

  Jag vill jättegärna köpa oxå men litar inte på de där med betalning över internet..

  Tack För Svar! MVH Alina :)

  SvaraRadera
 8. Hej Alina,
  Min väska/plånbok är inköpt på Michael Kors egen Outlet utanför NY. Finns även på NK i Stockholm.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Otroligt vacker klänning!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER