fredag 7 oktober 2011

MISSA INTE PROVRUMMETS FINA ERBJUDANDE!!

Äger själv två stycken av just denna modell och kan bara rekommendera denna, LJUVLIGT kvinnlig!
Denna är verkligen vacker och nu extra prisvärd så missa inte detta fina erbjudande ;-D
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Oj vad fin den var. Sitter perfekt på dig. :)

  SvaraRadera
 2. Hej.
  jättefin, vilken storlek har du och är den normal i stl? följer skärpet med som du har på den svarta?

  mvh maria

  SvaraRadera
 3. Hej Maria: Du kan maila Provrummet och kolla angående storleken, mina är från förra året och det kanske skiljer i storlek mot detta års modell. Jag gick ner en storlek i mina, dvs mina är i storlek S men jag tror denna säsongs är mer normala i storlek. Skärpet är min egen.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER