torsdag 13 oktober 2011

VACKER KLÄNNING FRÅN ESTER ELENORA

Jag har varit nyfiken på denna söta klänning ett bra tag, när jag upptäckte att den söta butiken AGNES OF SWEDEN hade den kvar valde jag att testa denna sötnos. Kan varmt rekommendera ett besök där. De har fina plagg och ypperlig service. Den är verkligen vacker och prisvärd. Priset ligger på ca 1.300 kronor. Den är ganska smal i modellen och jag tror den passar bäst på en med storlek 36/38.

Under har jag Dareme dress från Odd Molly och ett smalt skärp från Noa Noa

Den är verkligen vacker och perfekt då den kan kläs upp eller ner beroende på tillfälle.

Även dessa två fina klänningar från Ester Elenora finns hos Agnes of Sweden

Hoppas ni haft en bra dag....idag har det varit sjukt intensivt på jobbet och det finns risk att jag somnar imorgon direkt vid hemkomst.
Vi ses imorgon!!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Vet faktiskt inte var den finns - Ajabaja? Folk? Jag har en 1 och den är töjbar och smidig!
    Kram
    P.S nu får du sluta visa ljuvliga klänningar - min garderob spricker :))

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER