torsdag 20 oktober 2011

H&M CONSCIOUS COLLECTION

När denna kollektion kom upptäckte jag inte det förrän två dagar efter att de släppt den på nätet och jag kunde trots det enkelt få tag på samtliga storlekar som jag behövde, utan problem. Sen dess vet jag at det blivit ganska så tomt vad gäller vissa modeller som denna vackra spetsklänning somär otroligt "Mad Men" inspirerad. Otroligt kvinnlig och vacker i materialet. Full pott om ni frågar mig, dock kan man behöva gå upp i storlek som på denna och spetskjolen där jag tog storlek 42 och det är jag glad för istället för min normala storlek 40.

VÄLDIGT figurnära så jag kommer definitivt att ha en av mina Maidenform slimdräkter under annars pöser magen ut....och vem orkar gå och hålla andan en hel kväll ;-D


Den är så fin så den hade även kunnat funka som en enklare men otroligt vacker bröllopsklänning, t ex vid en borgerlig vigsel.Snyggt även med en svart kavaj över eller min beiga Hunkydory kavaj.

Vad tycker ni? Har ni shoppat från denna kollektion. Jag lovar visa kjolen en annan dag, måste bara klura ihop lite kombinationer till den ;-D
Hoppas ni ha haft en bättre veckan än mig.....kommer att stupa i soffan på fredag, imorgon.....så skönt det ska bli med helg!
KRAM!! 

9 kommentarer:

 1. Vad fin den var på dig. Valde mellan dig och den blommiga som jag tyckte var så härliga färger på. Valde dock den blommiga och det var en miss. Tyget är vackert men den var jättelång och jag vet uppriktigt sagt inte vad jag tänkte med. När ska man ha den liksom? Blev två kavajer och en blus också som jag är jättenöjd med....Klänningen åker nog dock tillbaka...

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Väldigt snygg på dig, inget för mig dock. Kan just se mina kollegor och föräldrar titta på mig och undra om jag fått en skruv lös:) om jag jobbade någon annanstans då skulle jag köpt den och mycket annat.
  Hälsn M. L som F

  SvaraRadera
 3. Tyget är fint, men för min del tycker jag att modellen är väldigt tantig.
  _A-K

  SvaraRadera
 4. hej ,,

  den var väldigt fin på dig.....har du kollat på spetsblusen den var oxå fin...kanske man skulle beställa den.....ha en bra dag // Kramisar TJ

  SvaraRadera
 5. Hade jag varit smal och ogift så hade jag definitivt kunnat gifta mig borgligt i den!:-)

  SvaraRadera
 6. Nu är det två år sedan denna ljuvliga klänning släpptes men jag tycker att den fortfarande är lika vacker. Om klänningen finns kvar i din garderob skulle du kunna tänka dig att sälja den då?! Ska gifta mig borgerligt i sommar o önskar innerligt att jag på något sätt ska få bära just detta plagg när jag äntligen ska bli fru :-) Tack för all inspiration! 1

  SvaraRadera
 7. Hej anno1928: har redN sålt den till en tjej som skulle gifta sig borgerligt förra våren/sommaren.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 8. Ok, tack för snabbt svar! Ha en fin dag!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER