lördag 8 oktober 2011

VAR TVUNGEN ATT PROVA FINA PANCHO PONCHO

Idag var jag förbi den lokala lilla butiken och var bara tvungen att prova två fina plagg, varav den ena kommer att bli ett framtida spann. Just nu är det dock snart dags igen att rensa i garderoben som håll utkik om ni har storlek 2 (38-40) i vanliga fall.
Den är supersnygg och tuff.....ojojoj, va sugen jag blev på denna fina poncho.

Funkar bra med min Jumble Knit Coat under.

Sen provade jag även denna sköndoftande frotteklänning. printed mah-jong velour dress i storlek 2. Denna är normal i storlek och väldigt söt i modellen. Priset var ca 1.700 kronor vilket jag dock tycker är i högsta laget för en frottéklänning. 


Som ni kanske ser så har jag fotat med min iphone så kvalitén på bilderna blir tyvärr därefter men lite senare idag ska jag faktiskt gå igenom och rensa lite i garderoben så då kan det säkert bli lite fina kombobilder också ;-D
Ha en underbar lördag!!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Kan verkligen rekommendera ponchon, jag har den i brunt och älskar den verkligen.

    SvaraRadera
  2. Oj var den så kort den klänningen!
    Den såg verkligen längre ut på produktbilderna.
    Tur man har er bloggare så man vet hur det är egentligen =)

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER