söndag 23 oktober 2011

PERFECT MATCH! KAHLO KNIT TUNIC & FEDDEN KNIT JACKET

Måste bara visa upp denna fina kombo som jag hittade idag efter svamp-promenaden. Är så otroligt glad över min vackra Fedden Knit jacket som definitivt ersätter leasure-kavaj för mig på jobbet och som jag alltid känner mig vacker i. Tillsammans med Kahlo blir det verkligen en iögonfallande kombo, vilket jag gillar ;-D
Storlek 1 på Fedden Knit jacket och på Kahlo knit tunic.
Visst är det en perfekt kombo ;-D
Ha en fortsatt fin söndag, synd att helgen försvann så fort.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Jag undrar var/vem som har gjort din webbdesign :)

  SvaraRadera
 2. Njaaaaae. :-D Inte helt i min smak men vi är ju olika. Hoppas att det är okej att skriva det?
  Men att det matchar är ju inget tvivel. :-D

  Kramar och ha en fin fin kväll!
  <3

  SvaraRadera
 3. Tyckte det var en superficiell kombo! :-)

  SvaraRadera
 4. Nä! Superfin, skulle det ju stå!

  SvaraRadera
 5. Nja, det blev nog lite för mycket kaka på kaka för min smak. Kahlo tunic kommer inte till sin rätt. Sen borde det bli otroligt varmt med båda dessa stickade plagg, jag skulle i alla fall få tok-svallningar :-)

  SvaraRadera
 6. Haha tänkte faktiskt också på hur varm denna kombo måste bli men det är ingen tvekan om att det är fint! Jag håller helt med dig vad gäller matchningen. Jag skulle känna mig superfin sähär.

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER