torsdag 6 oktober 2011

UNDERBAR KLÄNNING FRÅN BY TI MO

Idag ska jag visa upp det plagget som klickades hem från By Leia D i förra helgen då de hade 20% rabatt. Denna ljuvliga klänning föll jag för som en fura. Denna lilla butik är en favorit. De packar alltid sina varorna så vackert och det det känns personligt och lyxigt. De har dessutom är fint utbud av By Ti Mo och Avoca vilket jag gillar. Men nu till klänningen.....och här kommer en bildkavalkad ;-D

Underklänning från samma märke under


Här tillsammans med fin sjal från LUCKY LINA


Stövlar från Prime Boots när man vill tuffa till outfiten

Annars föredrar jag ballerinaskor till.


Här tillsammans med koftan som jag köpt tidigare från MINZO

Halsbandsklocka från Vintage by Fé

Betänk att bilden är tagen underifrån vilket gör att saker ser bredare ut på bild än i verklighet ;-D


Visst är klänningen ljuvlig!! Maken min utropade (och det är sällan han uttalar sig om mina plagg) att detta var ett plagg jag fullkomligt lyste i ;-D Bättre komplimang kan man inte få.
By Ti Mo är definitivt ett nytt favoritmärke som håller oerhört hög kvalité.
Idag väntar jag inte lite plagg från USA....hoppas de dyker upp.
Vi ses och ha en fin torsdag!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Klänningen inte bara är vacker, den är überskön också. Jag köpte nämligen den i beige på Mollyträffen i Gbg.

  Älskar de milda färgerna som passar till de mesta.

  Kraaaaaaam,
  Maria/Javabönan

  SvaraRadera
 2. Ja, det var riktigt fint. Coolt med bootsen till!

  SvaraRadera
 3. Klänningen är fantastisk! Jag har själv en hel del plagg från TiMo och tycker de är väldigt vackra. Tyvärr är de stickade koftorna väldigt känsliga och det dras upp trådar varje gång jag använder dem, jättefult. Framförallt händer det på koftan med spetsinsättningen bak. Är det någon annan som upplever det också ? /Catherine

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER