torsdag 20 oktober 2011

CHILL NORWAY KONSTVERK - DIMMY COAT

I veckan har jag fått en leverans av en kappa som jag suktat efter sedan jag såg katalogbilderna på denna. Dimmy Coat från Chill Norway är helt enkelt magiskt vacker, ett riktigt konstverk. Älskar passformen som är klockren till mina former och alla de fina detaljerna på denna. Den är en renodlad höstkappa, inget för vintern men så länge det är höst och sedan när våren kommer ska den användas flitigt. Har tagit storlek L i denna (precis som i OM:s kappor behöver man ofta gå upp en storlek om man vill få plats med en kavaj eller tjockare kofta under) och den är luftig men inte för stor. Denna vackra är inköpt från TINTIN STYLE som dessutom har 15% rabatt just nu på den. Annars har jag sett en L hos CREATIVE LOUNGE.
Visst är den vacker? Nu ska jobba vidare, har en helt sjuk vecka sedan ska det stressas iväg och hämtas på skola och dagis. Vi ses lite senare idag om ni vill. Tänkte visa lite bilder på H&M vackra kollektion Conscious collektion där jag beställde spetsklänningen och spetskjolen som är sagolikt vackra och välarbetade.
Ha en fortsatt bra dag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Vilken underbar blogg Du har!

  Jag hittade hit eftersom jag med ljus och lykta finkammar nätet för att hitta en Odd Molly Taradiddle Dress i färgen mörkröd, samt en Odd Molly Nymph Dress. Båda i storlek 0 eller 1.

  Min Google sökningen ledde mig til Dig, och jag ser att Du säljer en del Odd Molly kläder.

  Om Du har något av det jag är ute efter har jag ingen aning om, men OM så är fallet får Du mer än gärna kontakta mig på ditte.hallgren@ericsson.com

  Stort tack på förhand.

  M v h
  Ditte hallgren

  SvaraRadera
 2. Wow vad snygg den är på dig! Är den tjock eller tunn i tyget?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Hilde: den är ganska tunn i tyget och det behövs något under denna. Men helt enkelt ljuvlig!!
  Kram och lycka till!!

  SvaraRadera
 4. Halloj!
  Såg din länk inne hos "att vara någons fru" och var ju tvungen att kika in här.
  Underbar kappa, men lite för vam för att ha här antar jag ;)

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER