fredag 7 oktober 2011

BAKGRUNDEN STANNAR OCH MITT MEST EFTERLÄNGTADE ODD MOLLY PLAGG

Tack snälla för de kommentarer jag fått. Vad gäller sidomenyn så har jag rensat bort några bilder/länkar som mest tog plats men inte går det snabbare för det. Bakgrunden är dock sagolik så den får stanna ett tag ;-D Igår fick jag ÄNTLIGEN hem två väldigt efterlängtade plagg (framför allt den ena har jag verkligen längtat efter) från DeepFLING (som förresten precis fått in vinterkollektionen redan). Jag talar givetvis om vackra Merino Dress och finaste Fedden Knit jacket i grått. OJ, vilken vacker och kvinnlig klänning detta är. Man går med rakare rygg och känner sig snyggare med denna på, så är det bara. Den är dessutom mera prisvärd än förra årets variant som kostade kring 3.800 har jag för mig.
Jag har tagit storlek 2 i både klänningen och i koftan och de är normala till något rymliga i storleken. Ligger man mellan två storlekar eller är en liten storlek (t ex en liten 38:a eller 40:a) kan man gå ner i dessa. Här ser ni den tillsammans med Merino Heather leggings som jag fortfarande inte är säker passar mig....jag är ingen leggingstjej egentligen. Dessa är i storlek 3, hojta till om ni skulle vara intresserade av dessa och i så fall vad ni är beredda att bjuda för dessa (helt slutsålda i alla webb-butiker och även hos Odd Molly).
Klänningen däremot är en dröm.

Känner mig slank och snygg i denna.

Fedden Knit Jacket passar perfekt till.Och ja, jag har tagit bort snöret i ryggen blir allergisk när man överarbetar ett redan vackert plagg.

Idag ska jag hinna en massa innan det kan bli dags för lite fredagsmys men jag hoppas jag överlever denn hektiska fredag. Vi ses lite senare. Ha en fin dag!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Åh just koftan jag undrade över.. jag var så dum att jag bara provade den större av mina storlekar, den satt okej men jag undrar om den inte är aningen bättre i den mindre storleken och smiter åt/slankar av bättre.

  SÅ: hur upplever du den i storlek?

  Ha en underbar helg!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Hej Bina,
  Jag har denna kofta en både storlek 1 och 2. Denna gråa är i storlek 2 (min normala storlek) och den vita är i storlek 1. Båda sitter snyggt med den vita blir lite kortare och ger ett slankare intryck. Kan varmt rekommendera den. SÅÅÅÅ FIN!
  Ha en fin helg du med!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Hej

  Hvor er den flot den kjole, jeg kan godt forstå det er en favorit. Den sidder jo som en drøm, men du er også altid "modig" og køber tøjet lidt mere tætsiddende, end jeg selv vover at gøre. Jeg tror jeg skal vænne mig til at gå en størrelse ned, for det giver altså en flottere figur.

  Mht dine Heathers,kan de passe en stor 40? Og hvad skal du have for dem, og er de helt nye?

  Hilsen
  Mette, DK

  SvaraRadera
 4. Tack snälla för svar - vad störd jag blev att jag inte provade när jag hade chansen men jag tror att jag väljer den mindre av mina storlekar - :)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej Mette: Jag är själv storlek 40-42 i byxor (nederdelar), storlek 3 kommer passa dig perfekt. De är helt nya endats provade vid två tillfällen hemma men det blir ganska dyrt att skicka till Danmark + att det ibland strular med med överföringarna. Jag har själv betalat 1.500 SEK och vill ha detta (minst ;-) om jag ska sälja. Jag har heller inte helt bestämt mig än....de är ju väldigt bekväma och sköna.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Øj øj øj!!! SÅ FLOT du er! Jeg er så glad for at jeg også har købt lige netop den trøje også!
  Vi har vist helt ens smag... ;))

  God weekend
  Kram, Annette

  SvaraRadera
 7. Ååå vad fin du är i klänningen. Jag skulle verkligen vilja ha den i dark powder (eller vad färgen heter) men den svarta är ju också sååå fin. Fedden är superfin den med och betydligt mjukare än jag trodde...

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 8. waow, jag har merinoklänningen frå förra året, det är min best of så kanske måste jag bara ha den här också, jag är lite rädd att bysten blir större? Vad säger du? Stor kram, och nu inser jag ju att jag måste köpa Fedden knit jacket också...suck så vackert! Stor lördagspuss på nätets vackraste lady!!

  SvaraRadera
 9. Finaste Helena H: TACK rara du för dina fina komplimanger, får lite röda kinder ;-D Jo, man får en något stor byst pga av detaljerna (volangkant) vid bystdelen men helheten gör att den ändå inte blir enda fokuspunkten ;-D Du kan ta en storlek mindre i denna skulle jag tro, men som sagt jag har tagit storlek 2 och är en normal storlek 38:a men jag gillar längden på den i storlek 2. Fedden är den ljuvligast koftan jag ägt! Jag VET! Många frestelser denna höst.
  Stor kram och puss till din snygging!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER