onsdag 12 oktober 2011

FIN, VARM, MJUK KOFTA FRÅN DU & JAG

Häromdagen beställde jag hem en kofta som jag varit nyfiken på från det fina märket Du & Jag som jag hittade hos NORDLJUS. Denna är mjuk och allt annat än stickig men den fäller en aning på mörka plagg då det finns angora i den. Jag har tagit storlek M i den och jag vågar påstå att den är normal i storlek. Färgen är varm beige/sandfärgad.

Denna fina nål följer med vilket gör att man kan variera den och ha den stängd eller öppen.

Priset på denna ligger på ca 1.600 kronor vilket inte är helt billigt men den har vackra detaljer är superskön på och är en modell man kan använda under många år.
Och det finns säkert de som noterat att jag numera börjat märka mina bilder, då jag börjat tröttna på att alltfler får för sig att "låna" mina bilder för att sedan sälja plagg på Tradera eller andra auktionsplatser. Detta är givetvis INTE OK utan min tillåtelse men det verkar som att folk tror att ALLT som finns på nätet kan användas hursomhelst.
Ha en fortsatt fin onsdag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hejsan

  Mycket vacker.
  Trodde först att du hade satt ditt nålen, men att den följde med det blev jag förvånad över. Den var ju mycket snygg.
  Mycket bra att du märker korten.
  Men man kan klippa kortet så att namnet ej syns, så sätt den lite högre upp eller snett på plagget. Bara ett tips.

  Ha en fin Onsdagskväll
  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Oj så fin - blir allt lite sugen på den ;) Novisen frågar - hur märker du bilderna? Antar att du inte sitter och skriver hela Odd Molly-holic varje gång ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Underbart fin kofta, vilket kap du gjort!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER