söndag 23 oktober 2011

MITT LOPPISFYND OCH LYCKAD SVAMPJAKT

Idag har det varit en magisk höstdag. Jag och prinsessorna åkte till skogen och promenerade i över en timme, tiden rinner iväg är man är ute på svampjakt ;-D Lillasyster har falkögon och hon hittade flertalet av de trattkantareller som fick följa med hem. Verkligen balsam för själen. Sen lovade jag ju att visa upp en dröm Odd Molly som jag hittade på loppis. Den var helt ny med lapparna på och jag fick den till ett bra pris ;-D
Den är tyvärr i storlek 3 (istället för min normala storlek 2) men just i denna modell tycker jag det funkar då man kan reglera wrapen ganska mycket. Så här kommer den Chrysalis Wrap i Lilac, storlek 3.


Den är verkligen ursnygg till jeans tycker jag.Tyget och mönstret på detta plagg är sagolik i samtliga färgställningar, jag har den nu i tre olika färger och jag älskar samtliga. Tycker detta är ett av de vackraste plagg Odd Molly designat om än bräcklig.


Så här mycket tratt kantareller fick vi ihop under en timmes tid, tillsammans alla tre tjejer. Vi hade hur mysigt som helst och min lilla 4-åring växte hur mycket som helst när hon fick visa mig runt i "hennes" skog där de brukar vara varje vecka. 
Ikväll ska de tillaggas, stekas riktigt hårt i smör så de blir knapriga och med salt som enda krydda. Sedan blir det tacoskväll igen eftersom det blev ganska mycket mat över igår och tjejerna tycker det är hur lyxigt som helst! Hoppas ni alla får en underbar vecka.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Grattis till fyndet. Jag har aldrig själv hittat något Odd Molly plagg på loppis/ Anneli

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att hitta en Molly på Loppis :) Jättefin är den! Kram

  SvaraRadera
 3. Underbart fynd och så gott med svamp, mums.....

  kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER