lördag 22 oktober 2011

I VECKAN HAR DET FYNDATS VINTAGE ODD MOLLYSAR......& BARBIES

Denna vecka har varit grymt stressig och helgen likaså, kommer att jobba halva söndagen och idag  är min enda riktigt lediga dag från allt jobb. Har varit på en massa aktiviteter med tjejerna och dessutom fyndat på loppis. I veckan blev det andra fynd från Odd Molly systrar och Tradera. Älskar en hel del av hösten Odd Molly plagg men det är trots allt de fina gamla Odd Mollysar som får mitt hjärta att slå ett litet extra slag. Inte lika massproducerade, oftast bättre tåligare kvalité och i mera begränsad upplaga. Här kommer i vaje fall bilder på mitt ena fynd: Puppa Silk Wrap i Pink, storlek 1 som sitter perfekt! Tack rara Minoo för att jag fick köpa den av dig.
Här med Cupcake tank under i exakt samma nyans ;-D SÅÅÅÅÅÅ nöjd!!


Finaste hjärtat från Edblad som jag satt i en kortare kedja
Denna tunika är otroligt välgjord och har otroligt vackert tyg, har för mig att den var prisvärd redan när den kom. jag köpte min vita (Chalk) till fullpris i Odd Molly butiken när det begav sig och jag har för mig att den kostade kring 1.600 kronor. Denna rosa tror jag inte gick i produktion eller så var det bara det att inte särskilt många tog in denna vackra. Återkommer lite senare med bilder på mitt andra plagg från FULL CIRCLE STAR
Kan berätta att jag fyndade HELT NYA inplastade Barbies + Barbieplagg på loppisen OCH en dröm-Odd Molly!! Barbiesen kostade 100 kr HELT nya och av det lite mer ovanliga slaget.
De tre som är i mitten är HELT NYA och var i sina förpackningar. Den två andra på vars sin sida är samma docka den ena i mint condition (dvs i sin orginalklänning och fortfarande fungerande , hon sjunger) den andra i hemmastickade plagg. 500 kronor för dessa inkl lite kläder kändes som en bra affär ;-D

Jag vet inte hur det var för er men jag ÄLSKADE Barbies under min uppväxt men pga av min mors politiskt korrekta åsikter om denna docka fick jag ingen sådan av henne. Min första Barbie fick jag först när jag var 11-12 år av min käraste mormor och den har jag ännu kvar och vårdar ömt.
Känner nästan samma glädje idag när min tjejer leker med sina Barbies som jag kände när jag var 11-12 år och lekte själv med min enda Barbie. De leker ganska tuffa Barbies lekar där Barbie är hjärnkirurg/barnläkare/företagsledare och haft en tuff dag på jobber och Ken (som är hemmapappa och NEJ maken min är ALLT annat än hemmapappa ;-) får massera Barbies fötter och ta hand om mat och barnen. ME LIKE! Någonstans känner jag att jag uppfostrat mina döttrar rätt ;-D
Ha en fortsatt fin lördag, vi ses lite senare.
KRAM!!


9 kommentarer:

 1. Tänk om man haft ögonfransar som Barbie..!
  Nyfiken på vilken molly du hittade på loppis!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Åh. den där rosa var ju helt galet läcker. En sådan blir det nog i present till min kvinna :-)
  tankekraften@spray.se

  SvaraRadera
 3. Fin tunika och härlig färg! Och Barbies är så fina. Bra fynd, på ett bra pris! Jag är så glad, att båda mina döttrar har gillat Barbies och lekt med dem, och inte med de äckliga Bratz, som jag själv gillar inte alls.

  SvaraRadera
 4. Åååå, jag älskade också att leka med barbie men min mamma är förskollärare och hade också åsikter om att det inte var lämpliga leksaker så jag hade också bara en väldigt länge och den finns också kvar :)

  Jättefin är du i din puppa. Den är verkligen tidlös

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Åh vilken underbar rosa färg så här i höstmörkret! Fina Barbiedockor, jag hade nog en Barbie när jag var liten, mina flickor har idag ca 10 st, de leker mycket med dem också, trevlig kväll

  SvaraRadera
 6. Du är så VACKER i den :) Kramar

  SvaraRadera
 7. Oj vad jag har lekt med Barbie-dockor i mina dar! Tyvärr så friserade jag dom emellanåt......Kram

  SvaraRadera
 8. Snygg du var i rosa! Tror knappt jag har sett dig i det innan. Barbie var inte min grej. Eller dockor över huvudtaget. Jag lekte mest med nallar, lego och diverse utklädningslekar :-)

  Kram

  SvaraRadera
 9. Hejsan

  Så underbar Tunika & en sån härlig färg.
  Barbies kommer man ihåg, jag lekte med min mormors barbie. & sen fick jag en egen. Då var det lycka. Mina barn är inte så intresserad alls, men mina babies har jag sparat, även den första Cindy dockan.

  Ha en fin vecka
  Krammiz
  Susssi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER