onsdag 19 oktober 2011

ATT STÄNDIGT FÅ NYA HA-BEGÄR OCH ALDRIG BARA VARA NÖJD....

Idag var jag en sväng  förbi Odd Molly butiken och passade på att prova ett plagg jag varit nyfiken på läääänge.....vackra Art work silk tunic i Indigo, storlek 2 provades. Verkligen en magisk tunika/klänning men tyvärr är prislappen inte lika lockande på 3.000 kronor.

Under denna vackra Artwork Silk Tunic har jag min ytterst välanvända Lacie Strap dress.


Otroligt vackert tyg och vackra detaljer!


Detta är ett nytt ha-begär och jag kan inte låta bli att undra vad det är med Odd Mollys plagg som sätter igång samlargenen i mig och får mig att ständigt vilja ha mer fast jag redan har fullt i garderoben. Det är verkligen en last som jag numera är ytterst medveten om och som jag försöker kontrollera så gott det går.
Vi får se hur länge jag lyckas hålla mig borta från denna sötnos.
Ha en fortsatt fin kväll!!
P.S. GLÖM INTE TÄVLIGEN!! IN OCH KIKA PÅ LÄNKEN HÖGST UPP TILL HÖGER PÅ SIDOMENYN.
Kram!!

6 kommentarer:

 1. Den är helt ljuvlig. Har den ljusa och älskar den. Snyggt med underklänning till. Måste testas. Har bara haft jeans under...

  Jag har också funderat på vad det är med just Odd Molly som ger en det där ha-begäret. Kan vara att man får inspiration i alla fina bloggar som din kanske :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Håller med, jag har samma ha-begär!!! Tunikan är jättefin kram

  SvaraRadera
 3. Har köpt ett par rosa UGGS med cerisa band som skulle passa fint till. Jag brukar inte gilla UGGs men färgen och de fina banden gjorde att jag föll och de passar fint till mina Mollysar (sen är de ju som tofflor att gå i :))
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag känner igen känslan... Konstigt, att man har så många fina och efterlängtade plagg i klädskåpen, och ändå dyker det up mera vill-absolut-ha plagg. Kanske borde man försöka undvika alla mollybloggar och mollybutiker...Men det kan jag injte lova att jag lyckas med.

  Men du är så fin i tunikan! Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag kanske kan hjälpa dig motstå. Jag tycker den är ganska ful, ser lite ut som du har ett förkläde och de längsgående mönstren gör dig bredare än vad du är. Ibland lyckas OM väldigt i sin design, men ibland går det helfel. Och betala 3000 kr för ngt sådant, nej, spara dem till ngt snyggare!

  SvaraRadera
 6. Jag kanske kan hjälpa dig motstå. Jag tycker den är ganska ful, ser lite ut som du har ett förkläde och de längsgående mönstren gör dig bredare än vad du är. Ibland lyckas OM väldigt i sin design, men ibland går det helfel. Och betala 3000 kr för ngt sådant, nej, spara dem till ngt snyggare!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER