torsdag 27 oktober 2011

MIN DRÖM-ODD MOLLY IS IN DA HOUSE!!!

OJOJOJ, vad jag har suktat och drömt om denna och innerst inne vetat om att den någon dag skulle hamna hos mig. Jag som inte ens är en skinnjacketjej föll som en fura för denna vackra. Hopplöst förälskad i ett vansinnigt  dyrt plagg.....har haft is i magen och väntat på rätt tillfälle. NU äntligen hittade jag den, HELT ny med lapparna kvar och alldeles ljuvlig på. Men nu får ni bara bilder på lite detaljer när jag precis packat upp den.

CC JACKET I STORLEK 2 är äntligen min! Älskar den mörkgråa färgen på denna, mjukare och mer elegant än svart. ÅÅÅH, vad jag längtar till våren/sommaren då den ska användas flitigt!!

Jag lovar visa probilder på den lite senare men nu ska jag bara dofta, smeka och beundra denna skönhet ;-D
OBS!!!
Missa inte att jag har satt ner ALLA mina TILL SALU plagg och smycken. Nu kan ni verkligen fynda. De som är kvar kommer att hamna på Tradera under slutet av veckan så skynda in. Såg bland annat den fina Multi Anglais ltd tunic såldes precis på Tradera för 1.299 kronor (min är billigare ;-). Fina flanellklänningen (ett riktigt samlarplagg) är även den nedsatt nu.
Så in och kika HÄR!!!
Dessutom kan ni lämna eran e-mail i lugn och ro då inget ni skriver som kommentar på den sidan kommer att publiceras.
KRAM!!

3 kommentarer:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER