torsdag 12 april 2012

ATT ÄLSKA EFVA ATTLING......

Jag är inne i en lugnare och tröttare period, min energi räcker inte till för allt jag skulle vilja göra eller hinna med. En sak som alltid piggar upp mig är smycken. Vare sig jag tillverkar egna eller köper från andra så är det alltid samma lyckorus när man sätter på sig ett smycke och det bara klickar. Smycket blir en del av mig och min utstrålning, så det gäller att den lyfter mig och min outfit. Efvas vackra smycken upptäckte jag på allvar för ca 3 år sedan när jag flyttade upp till Stockholm och jag råkade hamna mitt emot Efvas fina butik på Birger Jarls gatan. Oj, vilka dyra luncher det blev stundtals ;-) Sedan mitt första besök där, i butiken i Stockholm, så blev jag förälskad i ett halsband som då kändes som jag från första stund. Jag är dock en ganska velig person emellanåt och har haft svårt att komma till skott, en massa andra prioriteringar har alltid kommit emellan.....ja, typ Odd Mollysar, resor, tjejernas saker, etc. Idag bestämde jag mig slutligen, nu när jag fick den där smaskiga rabattkoden från Efva Attling (ni vet den från mitt förra inlägg).....idag skulle den bli min. Jag har haft en sjukt jobbig vår och jag har förtjänat denna. Jag har tjänat in varenda krona jag lagt ner på denna, med blod, svett och stundtals tårar, jag är verkligen värd denna idag....JAPP, så fick det bli.Ja, nu känns det klockrent och denna kommer att användas flitigt, såväl till vardags som till fest.
När jag ändå var inne i Efva Attlings nya fina butik på Biblioteksgatan passade jag på att prova lite andra halsband för att bli riktigt säker ni vet ;-)
Eden Necklace har jag varit nyfiken på så den fick provas. Otroligt vacker på även den. Pris ca 2.200.


 Eden Pendant är minst lika fin egentligen och aningen billigare, pris ca 1.300 kronor. Känns som ett otroligt prisvärt halsband. Var sugen på denna ett bra tag, tills jag provade som sagt mitt älskade Ring Chain Necklace.
Det får bli allt för ikväll, nu ska jag mysa med mina tjejer och sedan nattning.
Ha en fin kväll!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. hi hi, vilken slump! Jag har precis lagt upp flera auktioner på just Efva Attling smycken... Om du vill se dem så kika in på bloggen, där finns länk till traderaauktionerna.

  Ha en fin kväll snygging!
  Kram
  Loo

  SvaraRadera
 2. Vad vackert ditt nya halsband är! Det förtjänar du verkligen. Man lever bara en gång och smycken är minnen att hänga upp tiden på. Bra gjort och många kramar från mig!

  SvaraRadera
 3. Titta, jättefint verkligen! :) /Linda, Efva Attling Stockholm

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Om man läser den här bloggen så tycker man inte att det är så konstigt att din energi nästan är slut;)

  Smycket är jättefint!

  vh Anna

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER