söndag 22 april 2012

BURN BABY BURN & VACKRA ACCESSOARER

Idag ska familjen ut på utflykt, vi ska börja utnyttja skärgården i sommar, vi tittar på båtar för tillfället och det ska bli en otrolig upplevelse att få uppleva Stockholms skärgård PÅ RIKTIGT, dvs från vattnet.
Alla är uppspelta och nervösa och det fladdrar fjärilar i magen...vilket äventyr.
Idag har jag en nykomling som redan blivit ett favoritplagg, en vacker Vintage Odd Molly från kollektionen "Burn Bay Burn" som är en av mina favoriter.
Jag gick igenom alla mina tags och konstaterade att vissa kollektioner har varit mina absoluta favoriter:
Från och med 2009 så har jag mest plagg från Vårens och Hösten kollektioner och väldigt sparsamt från sommar och vinter. Sen vill jag visa er några av mina favoriter vad gäller accessoarer just nu. Skor från Dkode och Odd Mollys snygga glasögon.
Cotton Anglaise från Burn Baby Burn i storlek 2......SOOOOOO LOVELY är så glad att jag fick köpa den från fina Josanne som just nu har fler fina plagg till salu på sin bloppis. Tänker äve tipsa om fina Marika som har en MASSA vackra plagg (storlek 3 och 4) i sin bloppis HÄR. Måste säga att jag ÄLSKAR bloppisar! Man kan verkligen hitta vackra plagg som annars är svåra att hitta, gäller bara att hitta de där ens storlek finns :-)
 

Ett nytt favoritsmycke från Efva Attling.
Förra säsongens finaste glasögon från Odd Molly.


Nya Favoritmärke i skor är DKODE som jag bara älskar.


Nu ska familjen iväg på utflykt ;-)
HÄRLIGT! Sen blir det gemensam matlagning och vi ska alla hjälpas åt att laga köttfärssås. MYSIGT!
Ha en fin söndag därute!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Ja så fin den är den OMen! O jag verkligen älskade dina fina stövletter! Härligt med skärgården, ljuvligt på sommaren!

    Kramar i massor!
    Adela

    SvaraRadera
  2. Tycker dina Dkode skor är underbara,särskilt stövletterna.Undrar var du har köpt dom? Hälsningar May

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER