söndag 1 april 2012

EN LITEN PROVNING PÅ ÅHLENS

Häromveckan var jag förbi Åhlens då jag hade en kupong på 20% så jag passade på att prova lite Odd Mollysar. Men det blev inget köp.....har ju haft en del vackra plagg på väg in...som ni märkt ;-)
Idag är det en riktig tung dag.....är slut i kroppen och knoppen....måste börja ta tag i träningen.
Var tvungen att prova den vackra Foresome Tunic i storlek 3. Den är rak i modellen och figurnära....inget för min kurviga kropp ;-) Dessutom alldeles för bräcklig för den dyra pengen som den kostar. Pris ca 5.000 kronor.


Vackra Timeout Wrap i den härliga bubbelgumsrosa färgen Mid Pink. Provar storlek 2. Superfin var den men jag har inte så många andra plagg jag kan kombinera den med så därför fick den bli kvar. 


Färgen blir man dock otroligt sugen på....den är bara så fin.
Hoppas ni har en piggare söndag. På agendan står hårfärgning, laga pankakor, spela spel och mysa med tjejerna. Har redan lagt 3 timmar på jobbet så det får räcka för idag.
Ha en fin söndag och glöm inte att kika in på min BLOPPIS HÄR (finns massor av fina saker kvar).
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Allt klär en skönhet och det stämmer, så underbart fin tunika på dig! Och efter att ha träffat dig så måste jag säga att du är en av de vackraste kvinnor jag sett:)Hoppas du får vila lite i dag med och hämta nya krafter;)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 2. Finaste Adela: Tusen tack för dina fina komplimanger....rodnar nästan ;-)Du är själv en otroligt fin och vacker tjej.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Hej, j vilkafina saker du provar....va bra att jag fick se wrapen i den fina rosa färgen. Vill verkligen ha den ännu mera nu. (För jag blir blek i den ljusrosa trots att jag är mörk). Är såå nöjd över sidenblusen som jag fått hem, som du har under koftan, blir så inspirerad av allt du provar:)mvh Theresa

  SvaraRadera
 4. Hej :) Måste fråga vilken storlek du hade på den virkade klänningen? Hur var den i storlek? Finns klänningen i stl 0?

  Sååå tacksam för svar till min blogg

  MVH Victoria

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER