söndag 29 april 2012

ATT HA DJUPA FUNDERINGAR......

Efter veckan som gått har jag gått i djupa funderingar. Jag, liksom en hel del av er andra, VET att det inte går särskilt bra för Odd Molly just nu. Framgångs sagan är över, man har valt fel väg flera gånger.  Frågan är om man kan återuppliva det som varit, det genuina, det icke-vanliga, det som var Odd Molly en gång i tiden. Jag får lite ont i magen när jag tänker på vad som kan hända. En värld utan Odd Molly.....smaka på det, otänkbart och ändå inte särskilt osannolikt som det ser ut just nu.

Jag hoppas och håller tummarna får att Odd Molly ska hitta tillbaka, hitta hem till själen och bli sin egen igen men långt inne finns en liten röst som viskar.....det är inte säkert det går vägen och den rösten gillar jag inte. Jag håller tummarna och ber för att min magkänsla ska ha fel samtidigt som jag hamstrar fina gamla Odd Mollysar och hoppas att dessa inte är bland de sista jag ska köpa in. Det märkliga med Odd Molly är inte bara de magiskt vackra plaggen utan även den gemenskapen som de (omedvetet) skapat och som blivit en del av mitt liv. Jag håller tummarna och hoppas att Odd Molly ska hitta hem igen.
Ha en fin söndag kväll!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Usch ja, jag får lite ont i magen jag också! Det hade ju varit snudd på personlig kris om de bommade igen för gott... Vi får hålla tummarna - och lova att hålla ihop i Mollywood vad som än händer :-)

  Kramar

  PS - gud så snyggt rödrosa du var igår!

  SvaraRadera
 2. Oj oj, jag ryser lite, hoppas inte att det är fallet, att de inte ska hitta hem igen, att de ska klara sig. Jag vet inte riktigt hur det ser rent ekonomiskt. Men detta varumärke är så starkt.
  Kan inte låta bli att jämföra med Peak Performance ibland, inte alls stilmässigt alltså utan hur det var när PP startade. Ett litet företag i Åre, alla plagg hade ett eget nummer, begränsad upplaga, åtråvärda samlarobjekt som jag vet att min syster slogs om att få, så idag, Peak Performance är mainstream, inte särskilt bra kvalité, rätt tråkigt, gubbigt och lite ja...trist. Däri hoppas jag inte att jag hittar OM! Stor kram, vi får hamstra vidare;))

  SvaraRadera
 3. Usch! Vill inte ens tänka tanken på att det skulle gå åt skogen...
  Samtidigt känner jag ju igen det Helena skriver om Peak Performance. Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det Odd Molly vi älskar ska finnas kvar läääänge till.
  kram
  elisabeth

  SvaraRadera
 5. Usch ja hemska tanke, det får inte hända!! Hoppas, hoppas det vänder och att de vänder åt rätt håll igen!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 6. Hej där!
  Håller verkligen med dig.
  Dels att jag fortsatt är förbluffad över den samhörigheten som detta märke har lyckats skapa och dels i det faktum att det går sådär.
  Vet dock inte om det alltid är rätt att gå bakåt om man ska vända en trend.
  Å andra sidan finns det så mycket snygga saker men så många fantastisk detaljer som jag kan sakna i dagens massproducerade plagg.

  Ha en bra helg/Valborg
  /Carina

  SvaraRadera
 7. Håller också med...men man får inte glömma... om priset på plaggen gör så att alla bara väntar in reor och utförsäljningar, så kan ju inte märket överleva i längden, tyvärr...det var länge sedan jag köpte odd molly till fullt pris..inte vet jag, men jag gissa..älskar odd molly..

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER