tisdag 3 april 2012

EFTERLYSNING - ODD MOLLYS NYMPH DRESS I BLÅTT STORLEK 2

ÅH, som jag letat efter denna.....är det någon som tröttnat och vill sälja eller vet var jag kan få tag på den i storlek 2 får ni gärna lämna en kommentar (med angivande av eran mail om ni vill bli kontaktade och säljer). Är beredd att betala ett bra pris om den är i fint skick. PLEASE!!! Hjälp mig att hitta denna snygging.
Tack på förhand!!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Min är INTE till salu! ;) Tror det finns en på tradera Kram

  SvaraRadera
 2. Kommer att bli ursnygg på dig! jag har haft en 2:a och det är nog det du bör sikta på storleksmässigt.

  Lycka till

  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Sofia: jo, men den gick ju precis och jag missade den....AARGH!

  Fengxumamma: Jo, jag VET!! Den är bara så snygg ;-) Tror också den är en storlek 2 jag ska ha i den.

  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har en blå st2 som är helt ny och oanvänd. Jag köpte den på lisen.dk Fick hem den provade den inte utan hänngde in den i garderoben. Där har den hängt så om du vill köpa en som är helt ny så ge mig ett bud. Alla lapparna är kvar. Mvh Marina Hedh

  SvaraRadera
 5. Hej! Nu fick jag ju inte med min mejl adress, och jag hittar inte vart jag skall mejla dig. Vad är mejl adressen? MVh Marina

  SvaraRadera
 6. Hej Marina,
  Du får lämna din mail så kontaktar jag dig. Raderar din kommentar direkt så du slipper ligga ute med din mail på bloggen. Funkar det?
  Kram!!

  SvaraRadera
 7. Kul at träffa dig live och att få se ett ansikte ;) kram Diana

  SvaraRadera
 8. Hej! Undrar om du är nöjd med din Ceremony tunic i lite blossom? Är den värd sitt pris? Funderar på att köpa en...
  Hälsar Anna

  SvaraRadera
 9. Såå mysigt att träffa vackra och trevliga dig igår! Kika in på mitt inlägg från gårdagen som kommer lite senare idag.
  kan inte hjälpa dig med din önskan tyvärr.
  kramkram!

  SvaraRadera
 10. Hej!!
  Diana: tack själv! Var verkligen trevligt att träffas igår!

  Life´s...: Jättetrevligt!!! Ska bli kul att se dina fina bilder!

  Anna: Ja, jag älskar den fina tunikan men man måste börja med att skölja upp den med massor av sköljmedel för att den ska slutta vara statisk. Nu kan du ju få 25% på den på Noos (tror fortfarande koden gäller) om du är sugen på att testa den (du kan alltid returnera den om du inte skulle bli nöjd med den DOCK innnan du doppar den i sköljmedel ;-) Koden du använder är prepåsk2012 i så fall.
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER