onsdag 25 april 2012

DAGENS ODD MOLLY - LIEBLING BLOUSE

Idag är det som sagt en stressig, icke kul dag.....känns tungt. Sessan mår bättre och ska till dagis en stund idag (hon får en kort dag idag eftersom jag ska se till att hon hämtas tidigt idag). Själv ska jag strax till mammografin...våndas. Dagens får bli något skirt och tufft samtidigt, ska ju även hålla på med en utbildning på eftermiddagen och middag på kvällen.Jag hittade tillbaka till dessa fina Odd Molly blusar tack vare en läsare som var sugen på att köpa dessa. Då tog jag fram dessa från garderoben och började testa dem igen och jag älskar dem. Dessa har jag svårt att slita mig ifrån.Jo, Rocking Chair top i powder har hittat ett nytt hem ;-) Tror det blir bäst så.
Ha nu en fin dag.
Vi ses sen.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hoppas det går bra på mammon och att du får någon som kan göra den så smidigt som möjligt. De finns, har haft tur själv att råka på de goa änglarna som behandlar den där apparaten med fingertoppskänsla. Apparaten som jag ser som min livräddare numera.... kram Milla

  SvaraRadera
 2. Bra att bli påmind ibland vad som finns i gömmorna, fniss.
  Hoppas dagen fungerat bra trots allt på schemat, inkl. mammografin!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Vad jobbar du med förresten?

  /Johanna

  SvaraRadera
 4. Har också återfunnit mina Lieblings efter samma förfrågan :-) Och så köpte jag ju en till på Freeport. Tycker de är jättesnygga! Och sitter ju som en dröm på dig

  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER