onsdag 4 april 2012

FORTSÄTTNINGEN PÅ KVÄLLEN HOS EFVA ATTLING

Det var en hel del bloggtjejer där som jag nämnt, de jag pratade med och kände igen var bland annat Life´s Silverlining, MaryA Piece of Happiness, Diana, Bambi och så fina Malena. Det har ju pratats om hur märkligt bloggvärlden måste te sig för utomstående som ibland till och med kan uppfatta oss som en slags "sekt". Jag kan bara säga att bloggvärlden för mig är allt annat än likriktat och trångsynt, tvärtom! Jag älskar detta kvinnliga nätverk som jag fått ta del av tack vare bloggen, allt vad den gett mig i form av underbara kontakter med starka, vackra och kloka kvinnor som brinner för det de beskriver i sina bloggar. Oavsett om det rör sig om mat, barn, inredning, blommor, djur eller mode så har vi alla en sak gemensamt, passionen för det vi skriver om och delar med oss av till er som vill läsa. Dessutom får man ju vara med och uppleva så otroligt många roliga saker tack vare bloggen. Jag är evigt tacksam för detta och för att ni vill komma hit till mig och läsa. Bloggen för mig handlar om att sprida lite glädje, inspiration och få er att för en stund glömma bort vardagen. Min passion för mode lyser igenom hoppas jag och så klart min kärlek till märken som: Odd Molly, Chill Norway, by TiMo, Provrummet mm. Jag hoppas ni ser och uppskattar den för vad den är, trots att jag är anonym och väljer att vårda mitt privatliv.
Ja, vi skojade till det jag och Malena, vi brukar ta ett "incognito" foto när vi ses, hihihi.

Här med två fina tjejer som jag är så glad över att jag lärt känna via bloggandet.
Härligt också med texten i bakgrunden: SIC ITUR AD ASTRA, översatt av Efva som: Vägen till stjärnorna eller översatt rakt av från latinet: Således skall du gå till stjärnorna. Vackra ord som beskriver just hur ens passion kan föra en närmare stjärnorna, ens drömmar.


Men så till shoppingen.....visst kom jag hem med en vacker svart påse ;-)

Kunde inte motstå det vackra halsbandet: HOPE

Eller de vackra örhängena som hör till. Jag kommer nog inte att ha båda på samtidigt men de är vackra var för sig och med ett vacker ord inkapslat i bergskristall och silver.

 Örhängena kostar 1.900 och halsbandet 1.500 kronor
Jag fyller år snaaaaart....jaja, juni är ju snart ;-)

Bilderna gör de inte rättvisa, de är bara så vackra när man går i solen och ljuset bryts i prismat. 
Så fyller ni år snart kan jag varmt rekommendera att önska sig dessa :-)
"Because we are worth it...." eller hur tjejer!
Ha nu en fortsatt fin onsdag. Återkommer om en stund med påskinspiration.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Så det blev shopping ;) Underbara på dig kram och ha en härlig kväll/Diana

  SvaraRadera
 2. Åhh vad fina smycken du köpte !! Jag fick en inbjudan dit jag också, men att få tag i en prisvärd flygbiljett , jaa det gick bara inte,jag bor ju i Norrland.. det är ju påskvecka och det fanns bara dyra biljetter med dåliga avgångar kvar, så jag kunde inte åka, hade planerat vad jag skulle ha på mig o allt..min nya Odd Molly klänning..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 3. Jaa de var väldigt vackra på dig! önskar mig dem jag med:) ja precis så som du skriver känner jag med! Och din blogg är underbar som den är! kram!
  Ps. hihi blev inte alls skrämd bara kul:)!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vackra smycken som står på min önskelista :) Fyllde år för några dagar sedan o valde som present bla matchande fjärilsörhänge till mitt halsband :)
  Är trogen läsar sedan länge.
  Kram
  Magdalena

  SvaraRadera
 5. Så vacker så vacker! Och nu syftar jag på dig, inte Efva Attlings "hope". ;) Påsk-kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER