lördag 28 april 2012

NI HAR VÄL INTE MISSAT PROVRUMMETS SAMARBETE MED PERNILLA WAHLGREN

Provrummet lanserar snart en kollektion som designats av Pernilla Wahlgren och där finns i varje fall en klänning jag själv är sugen på att få testa.Vissa är lite för flickiga och korta för mig men en av dessa vill jag testa, kan ni gissa vilken? Bra pris som vanligt är det också. Finns det någon av dessa ni skulle vilja testa?
Ha en fortsatt fin lördag.
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Den randiga blev jag förtjust i, men känner mig lite för gammal för den (trots att jag nog är nästan jämngammal med Pernilla...) Söta var de iallafall.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Den randiga blev jag förtjust i, men känner mig lite för gammal för den (trots att jag nog är nästan jämngammal med Pernilla...) Söta var de iallafall.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Flera av dem är jättefina - men man bör nog ha Pernillas fantastiska figur för att bära upp dem lika bra... Tror det skulle se smått ironiskt ut på mig med 10 kg+.... Men förhoppningsvis efter att jag kommit igång med sommarens löpturer.. ; )

  SvaraRadera
 4. Hejsan
  Det har man inte missat då man läser pernillas blogg.
  Så jag var snabbt in och kollade alla var snygga, men jag fastnade för en & den förbeställde jag på en gång. Det var den rosa.
  Men beställde den till min dotter som ska ha den på avslutningen.

  Önskar dig en bra Lördag
  krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 5. Hejsan
  Det har man inte missat då man läser pernillas blogg.
  Så jag var snabbt in och kollade alla var snygga, men jag fastnade för en & den förbeställde jag på en gång. Det var den rosa.
  Men beställde den till min dotter som ska ha den på avslutningen.

  Önskar dig en bra Lördag
  krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 6. Ja som du säger lite för flickigt....den rosa-oranga randig gillar jag....kanske är det den du vill prova?
  Kram Titti

  SvaraRadera
 7. Ser jättesöta ut! Tror jag är precis lika lång (kort) som Pernilla, så det borde ju vara något för mig. Måste in och kika. Men undrar vilken du har spanat in, det klarar jag faktiskt inte att gissa.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag tror du vill testa den blommiga ;=)
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 9. Jag tror du är sugen på den svarta-
  /C

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER