fredag 13 april 2012

LEVERANS FRÅN CAMPADRE OCH FRÅN BLOPPIS ;-)

Idag har det blivit lite paket, två stycken faktiskt som hämtades upp. Ett från Campadre och ett från fina Eva-Lena som hade bloopis ett tag innan hon la ut det på Tradera. Två superfina köp som jag är väldigt glad för.
Här kommer lite bilder på båda dessa.

Vackra Billy Jeans från Odd Molly i storlek 4!! Jag, jag tog en storlek större än normalt och jag är glad att jag gjorde det. Känns skönare så. Dessa slog jag till på när Campadre hade sin Odd Molly kampanj.


Odd Mollys fina Timeout wrap i Indigo över den fina Cupcake toppen som jag fick köpa från fina Eva-Lena. Älskar denna kofta!!

Här ser ni den fina Cupcaken under, skön och mjuk.

Fina Efva Atlling halsbandet har varit på idag, hela dagen ;-)Ja, nu är det fredagkväll och nu är det let´s dance ;-)
Nu ska det varvas ner och sedan väntar jobb nästan hela helgen.....tyvärr.
Hoppas ni får en fin helg!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. såå snyggt detta var på dig! såg inte jeansen på campadre. Kram

  SvaraRadera
 2. De byxorna är så fina! Missade dem på Campadre, hade velat ha dem i stl.2. Bara att hoppas att de dyker upp ngn gång. Fina kombosar också :) Kram

  SvaraRadera
 3. De buksene satt kjempe fint på og smykket var nydelig!

  Ha en flott dag.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER