tisdag 24 april 2012

MIN FAVORITKOFTA I MIN FAVORITFÄRG.....TIMEOUT WRAP I BLOSSOM

Jag har letat runt efter denna fina kofta från Odd Molly i färgen Dark Blossom och lyckades till slut hitta den hos Factory i Malmö som hade denna kvar i min storlek, de skickade den supersnabbt och fint paketerat. Hade en bild i huvudet över hur fint det skulle bli med denna till min nya vackra klänning Silken Halter Neck dress i Silky Red (Odd Molly). Färgen är djup hallonröd, verkligen LOVELY.
Jag har storlek 2 på båda plaggen, så jag tycker nog de är normala i storlek.


Ja, idag bjuder jag på många bilder.....det är så oerhört roligt när bilden man har i huvudet blir ännu bättre IRL. Det här är ett sådant tillfälle och jag är bara så nöjd över båda dessa fina köp.
Idag har det varit en tung dag. 4 telefonmöten, 12-15 mail som skulle upprättas och skickas för att hantera en massa olika frågor, en liten sjuk Sessa och en massa praktiska saker som skulle fixas hemma....är helt slut nu. Livet rullar på alldeles för snabbt och jag tänker pusta ut en stund framför tv:n med en kopp te för jag vet att imorgon väntar ännu en stressig dag och dessutom mammografi på detta (som jag hatar och spänner mig för). Förra gången jag var på mammografi fick jag världens otrevligaste människa som skällde ut mig för att jag beklagade mig över smärtan när hon helt och hållet mossade mina bröst i helvetesmaskinen (och jag kan avslöja att jag har en sjukt hög smärttröskel men detta var löjligt, trodde brösten skulle klämmas sönder som hon höll på). Ingen empati där inte......ne, jag ser inte fram emot detta besök imorgon.
Ha en fin kväll! Vi ses imorgon.
KRAM!!


7 kommentarer:

 1. Nå fikk til og med JEG lyst på en Timeout wrap! Du er helt nydelig vakker i denne kombinasjonen:)

  Mvh Angelin.

  SvaraRadera
 2. Woow..så snygg du är!! Superläckert ihop, verkar vara en härlig röd färg det där!
  Ha en vilsam kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt! Och vilka superhärliga färger!

  Jag var iväg och gjorde mammografi för några veckor sedan för första gången och även om det inte alls gjorde ont på mig - jag är inte speciellt öm överlag där och jag valde rätt tid i månaden dessutom - så chockerades jag över behandlingen man fick. Man knuffas ju omkring där inne som ett djur och jag tyckte att det var riktigt obehagligt. Där står man liksom halvnaken och känner sig lite sårbar och så blir man behandlad på det viset. Usch, egentligen borde vi alla protestera!

  Och du, förlåt tjat, men vill du sälja din Rocking Chair Top så snälla hör av dig! Har fått fnatt på att få tag i den nu. Kram

  SvaraRadera
 4. Så snygg kombo! Nu blev jag lite sugen på klänningen...

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Superfint ihop!
  Lycka till imorgon, hoppas du får någon trevligare människa att ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tack för att du delar med dig på denna fina blogg.

  om du har någon chans att styra var mammografin sker så rekommenderar jag Rosenlunds sjukhus nära Ringvägen.

  Även om det inte är trevligt med mammografi någonsin så kände jag mig väl omhändertagen och varsamt 'buffad' in i denna maskin. Man måste ju stå så nära för att det skall bli bra bilder.

  Det måste vara män utan ett enda hum om hur en kvinnokropp är skapad som konstruerat något så hopplöst.....

  SvaraRadera
 7. Oj vad fint det var ihop. En perfekt kombo håller jag helt med om!

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER