söndag 1 april 2012

BESÖKTE RALPH LAURENS NYA BUTIK OCH ATT SNART FÅ TRÄFFA EN DROTTNING....

Veckan som varit har varit intensiv. Det finns en del i min närhet som inte förstår hur jag får ihop en tuff karriär med mitt bloggande men det är ju just det.....utan bloggandet där jag får utlopp för min kreativitet, min kärlek till mode, fotografi, etc, hade jag aldrig orkat fortsätta med mitt intensiva yrke. Jag behöver stimulera båda hjärnhalvor, älskar det estetiska och allt som är vackert. Blir otroligt inspirerad av människor som vågar gå sin egen väg, som sticker ut, som gör en skillnad i världen till det bättre. Jag har alltid drömt om att få arbeta mera med unga människor som inspiratör och mentor. Älskar att tala inför folk, älskar att inspirera och dela med mig av mina erfarenheter. Har alltid försökt coacha mina yngre kollegor (som velat och sökt sig till mig), desto mer man ger, desto mer får man tillbaka, så är det bara. Har en dröm som jag jagar och hoppas också kunna styra min nya tjänst på jobbet, kanske få jobba ideellt med ungdomar inom ramen för mitt arbete. Sedan har jag en hel del idéer när det gäller bloggen men de får dröja för tillfället. Jag ser att det är rörigt men ibland måste man bara få ventilera allt som bubblar inombords.....hihihi, det är ju det bloggen är till för...min ventil.

Tillbaks till ytligheter igen, i veckan besökte jag Raplh Laurens nyöppnade butik i Stockholm.....SÅ SNYGG!!! Tyvärr fick man inte fota inne i butiken, hann bara ta ett par bilder som jag slänger in.


Otroligt elegant och ombonat inne i butiken, det andas flärd, exklusivitet och stil.Butiken är värd ett besök om så bara för att njuta av de vackra sakerna och inredningen.

I början på veckan ska jag träffa talangfulla smyckesdrottningen Efva Attling, hon har anordnat ett bloggevent och där ska även vackra Malenami är delaktig och ska hålla ett föredrag. Ska bli härligt att strosa omkring i lugn och ro med ett glas skumpa i handen, prova smycken, umgås med fina Malena, lära känna Efva, knyta kontakter och ja, kanske shoppa ;-) jag lovar ta med er på detta event, ska ta många bilder, så många jag kan och får ;-)
Bild lånad från Efva Attling
Det ska bli jätteroligt och härligt att få klä upp sig och gå på glamoröst bloggevent.
Idag känns det tyvärr långt borta....är hängig, har kappt sovit i natt och det väntar en massa jobb innan middagen ikväll.
Ska försöka titta in lite senare med dagens outfit som just nu är mjukiskläder.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Härligt att du ventilerar, tycker jag och så himla kul bloggevent, kram

  SvaraRadera
 2. Det låter härligt att du ägnar unga människor mycket tanke, och coachning är verkligen bra sak! Jag har ju en dotter på 21, och det är inte enkelt att vara ung idag, ha en massa ambitioner men konfronteras med tuff miljö, nästan sexuella trakasserier och tryckas ned i skorna för att man inte presterar efter 2 veckor i nya jobbet. Man blir otillräcklig som förälder i all sin stöttning, trots en god relation. Jag är så glad att jag är 47! ;slipper gå igenom den där "unga vuxna" delen av livet igen som är full av möjligheter men riktigt tuff. kram Milla

  SvaraRadera
 3. Bloggen är precis som du skriver, en ventil i en annars tokstressig vardag. Kanske inte för mig just nu es jag söker jobb, men när jag pluggade på heltid och var ensam med barnen för att mannen jobbade utomlands. Jag hade inte överlevt om det inte var för bloggen. Ok. Lite dramatiskt kanske. Men fan vad skönt det är att få lite pepp från andra, lite bekräftelse, bara skriva av sig.

  Ralph Lauren butiken fick besök av mig också här omdagen. Very stylish. I gamla Rizzolokalerna, nästan vägg i vägg med deras gamla lokal. Kul att få gå på Attling event. Liiiite avis på dig där.

  SvaraRadera
 4. Skall bli underbart att ses! Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag ska också på eventet, riktigt kul ska det bli!

  Ha en fin dag
  /Maria

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER