söndag 22 april 2012

EN TUR TILL BARKABY BLEV DET

Vi skulle kika på en mängd saker och bland annat åka förbi IKEA och plocka upp lite nödvändigheter.....blev som vanligt alldeles för mycket som följde med hem. Jag och lillasyster fick en stund på Odd Molly och även ett kort besök på NOA NOA hanns med. Lillasyster hade världens tålamod med sin mamma idag, det är jag taksam för. Det fanns en hel del fint på Odd Molly i Barkaby men kanske inte några direkta fynd, det var ganska dyrt överlag men jag lyckades hitta två fina plagg som jag sökt ett tag nu och båda var på 60% så då kändes det som att det var menat ;-)Och här kommer lite fina bilder på de två fina plaggen som följde med hem ;-)
Ni kanske redan anade att det var Sumthing Dress som kostat 3.990 kronor i nypris (YIIISES vad dyr den var, nu låg den på ca 60%) som fick följa med hem. Dyr men helt makalöst vacker. Gillar den guldiga metalltråden i den som gör den extra glamorös ;-)

Canna Cardi powder till vad perfekt.

Under har jag standardunderklänningen från Odd Molly under.
Fint med en vintage kavaj från Cream.

Även snygg med Velvet jacket


Fina Drama Coat blev också perfekt till den nya vackra Silken Halter Neck dress. Drama Coat i Rouge i storlek 1 blev perfekt.
Lyckade köp och en lyckad dag rakt igenom.
Nu är det middag som hägrar.
Ha en fortsatt fin söndag!
KRAM!!8 kommentarer:

 1. Så fina plagg. Riktigt mycket du. <3
  kramar

  SvaraRadera
 2. Röda färgen på jackan är helt underbar.....passar utmärkt till klänningen.
  Jag har drama Coat den längre varianten i blått.....men får jag tag på en röd säger jag inte nej!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Oh my god! Vilken puma. Blodröd sammet och sumthing dress. Som jag drömt om den där klänningen, hittade den en gång på tradera men slog aldrig till, säg, är den smickrande? Syns skavanker (de under huden;) Fanns den i strl 3 på Barkaby?
  Stor kram vackra inspirationskvinna!!

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag undrar om du har kvar dina Odd Molly liebling blusar i rosa och vitt?
  Du kan väl maila mig på:rojven@hotmail.com
  Mvh V

  SvaraRadera
 5. Woohoo, you have done nicely at the outlet store. You have added some beautiful styles to your wardrobe at exceptional prices. Good for you! enjoy them!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 6. Super snygg klänning, absolut bäst med velvet jacke till.¨
  /C

  SvaraRadera
 7. Åhh måste fråga, andra bilden, tröjan/tunikan till vänster, vad heter den? :D Bara måste ha en sådan! :D

  SvaraRadera
 8. Hej Jennifer: Du måste nog dit och prova den, har tyvärr en konstig passform men är väldigt vacker. Fanns i storlek 1 och 2 och jag inte minns fel. Kostade ca 1.600 har jag för mig. Det är en wrap som man liksom knyter omlott....Patchwork Wrap tunic tror jag den heter.
  Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER