onsdag 4 april 2012

EN MAGISK KVÄLL........HOS EFVA ATTLING

Igår var det som sagt event med Efva Attling i Stockholm på Biblioteksgatan. En samling fina bloggerskor hade man samlat ihop där några av mina personliga favoriter var med ;-) ÅH, så härligt och lyxigt det var. Men innan vi gick dit, jag och en icke-bloggande vännina ;-), var vi på Prinsen och åt lite mat. DET är vardagslyx må jag säga för en sliten, sönderstressad småbarnsmamma som nästan aldrig kommer ut. Att få sitta ner och äta god mat i lugn och ro, dricka lite vin och samtala var verkligen otroligt mysigt och gjorde gott i själen. Så nu kommer en bildkavalkad som beskriver gårdagens event.

Ser ni de vackra tjejerna som redan var där? Finaste Mary och vackra Malenami!! ÅH, så glad jag blev när jag fick höra att vi skulle ses där.Lyxigt med Champagne, chocklad OCH vackra smycken.Vackra Malena höll ett kort föredrag om hur man bygger upp en framgångsrik blogg och det var många intressanta tankar hon delade med sig av.

Mia från Commission Junction var också där och pratade om Affiliate samarbeten.


Jag måste erkänna att smycken stal mycket av min uppmärksamhet.....ÅH, så mycket fint.


Ett av mina absoluta favoriter från Efva Attling: Butterfly halsbandet, så vackert och så prisvärt! Kostar 1.150 kronor.

Ringen är också bara sååå fin.Vi fick även se kommande nyheter som dessa vackra smycken med den fina rosetten på.En ny favorit som jag föll för var denna: HOPE-serien. Ett vackert budskap i snygg förpakning.Här provar jag den mindre varianten av HOPE-halsbandet som jag gillade skarpt.


Jag säger bara, VILKA GODISBITAR till skor som Malena hade på sig.....SÅ FINA!!

Å så finaste tjejen själv!
Har många fler bilder kvar som jag ska sätta ihop. Tror ni förresten att jag gick därifrån tomhänt......MOI? Ne, trodde ni väl ändå inte ;-) Återkommer med finfina bilder lite senare och lite påskinspiration.
Vi ses om ni vill snart!
KRAM!!

3 kommentarer:

  1. Fjärilarna är underbara, vet du vad du har för längd på ditt? Är sugen på att beställa ett :)

    SvaraRadera
  2. Åh så mycket fint och så trevlig det såg ut, kram

    SvaraRadera
  3. Tack för ett superfint inlägg och tack för att du kom. Jättetrevligt att träffas, hoppas du haft en trevlig påsk! :) /Linda, Efva Attling Stockholm

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER