lördag 21 april 2012

EN VACKER KLÄNNING HAR HITTAT HIT - SILKEN HALTER NECK DRESS

Idag ska vi på utflykt med familjen och det kommer bli jättetrevligt. Igår när jag var inne hos NOOS hittade jag denna kvar i storlek 2, jag chansade och den sitter bra, ännu bättre kommer den att bli när jag gått ner mina "trivselkilo". Älskar färger och tyget på denna och med en vackra Timeout Wrap cardi i blossom kommer den att bli perfekt.
Den är fin även med den fina Pukka Wrap i grått till. Klänningen är snäv men man ska nog ta sin normala storlek.

En otroligt kvinnlig klänning och jag tror den kommer att göra sig absolut bäst med Timeout Wrapen i blossom.


Om/när jag lyckats gå ner de hemska 6 kilona som klistrat sig fast efter semesern kommer nog denna klänning att sitta ännu snyggare ;-)
Ha en fortsatt fin lördag!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Den är jättefin och du i den. Jag har den i mörkgrått och skulle jag välja ut ett av vårens plagg som jag verkligen älskar så ligger den bra till. Så kvinnlig och så fin halterneckmodell. Man känner sig gudomlig i den. Kram

  SvaraRadera
 2. Supersnygg!
  Har en fråga ang denna skapelse, är den tajt att gå i? Den ser så snäv ut att jag så att jag tror att man får trippa fram.
  Kram!.

  SvaraRadera
 3. Hej Fiona,
  Tack! Den är helt ok att gå i, inget jag skulle springa i men man behöver inte trippa fram heller.
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER