tisdag 17 april 2012

MITT ANDRA BLOPPISFYND OCH DESSUTOM ATT ÄNTLIGEN HA HITTAT ETT DRÖMPLAGG.

Idag är jag inte helt slut, har en infektion i kroppen som bara inte lämnar mig. Men jag måste visa det fina bloppisfyndet No 2 från fina Lingonet. Dessutom hittade äntligen ett drömplagg hit idag men den får ni se en annan dag.
Fina Prairie l/s Dress i Lite Powder, st 3 som inhandlats från Lingonets bloppis. Älskar den!! Lite rymlig kring bysten men man kan snöra åt den ganska bra i midjan och dessutom är den skön i armarna i denna storlek.Dessutom gick jag igenom mina tags idag.....fick en ganska klockren insikt.....det går inte bra för Odd Molly just nu och det är kanske inte så konstigt när man ser vad jag har mest av i min garderob....gamla fina plagg från 2010 bland annat...vintage Odd Molly känns roligare trots en hel del fina vårplagg denna säsong...hmm. Trodde faktiskt att jag hade STORHANDLAT denna vår/sommar men NOPE inte jämfört med andra säsonger. Det gäller för Odd Molly att snabbt ändra inriktning annars kanske det inte blir så många fler säsonger.
ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Ja vem vet hur det slutar
  kolla denna länk:
  http://www.svd.se/naringsliv/orderras-for-odd-molly_6958171.svd

  SvaraRadera
 2. Underbar dress på dig, den är verkligen fin! Håller med dig om att OM har haft mer fint innan!

  Kramar♥
  Adela

  SvaraRadera
 3. Ja det är Odd Molly väldigt införstådda med... spännande tycker jag att hänga med och se om de hittar tillbaka till kärnan.

  Vad fint klänningen passar dig - det kändes som "du".

  HA en härlig dag!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Jag håller verkligen med dig. När jag kollade igenom vårens kollektion så var det enda jag fastnade för, en nyproduktion av en stickad klänning de hade för flera år sedan( minnet är kort vad gäller namnet)..
  Tycker OM har helt tappat tråden vad gäller deras design och jag som tidigare älskat deras kläder har nu börjat köpa andra märken. Vill inte betala dyra pengar( för OM är galet dyra)för dålig design...

  SvaraRadera
 5. Underbara klänning, attans, den där ska jag minsan försöka hitta och lägga vantarna på!!

  SvaraRadera
 6. Snygg. Du som har koll. Vad ska jag köpa för solglasögon?
  Tobias
  tobiastopplista.blogspot.se

  SvaraRadera
 7. Klänningen är underbar, håller med om att det var "bättre förr", kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER