onsdag 4 april 2012

PÅSKINSPIRATION!!

Ja, ni som följer bloggen vet att jag inte brukar bombardera er med inredningsbilder direkt men idag tänkte jag bjuda på lite påskinspiration, från Danmark närmare bestämt. Georg Jensen och Royal Copenhagen har sjukt snygga påskdetaljer.
Bilder lånade från Royal Copenhagen och Georg JensenVisst är det helt ljuvliga påskdetaljer som inspirerar!
Nu ska jag ta lite påsk men vi ses snart!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Jättevackra. Tack för tipset, superbra ge bort presenter nu .
  Kram/
  Berit

  SvaraRadera
 2. Så jättefint! Gissar att ditt hem är fantastiskt fint nu under påsken;)
  Önskar dig en härlig påsk med mycket sol, god mat och vila=)

  Kramar i massor!
  Adela

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Hittade hit när jag googlade OM :). Jag har en fråga? Jag har kollat runt på blocket och tradera på några mollysar men har inte riktigt vågat köpa. Hur vet man om det är en ÄKTA OM? Är det något man kan se? Finns det någon hemsida som som bara säljer kopior som man ska akta sig för? Hoppas du kan hjälpa en nybörjare ;) Mycket inspiration hittade jag hos dig ialla fall!
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Åh äggen att hänga i påskriset är ju bara så söta! Synd att påsken är så kort tid bara, inte riktigt värt det :(

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER