tisdag 17 april 2012

FYNDTIPS! BUDGETALTERNATIV FRÅN H&M

Igår hade jag turen att vara inne i en H&M butik när jag skulle lämna tillbaka ett av tjejernas plagg och då fick jag syn på denna ljuvliga klänning som hände framme bland returer och jag slängde mig på den direkt för att prova den. Klänningen kommer från H&Ms Conscious Collection och är tillverkat av återvunnet material. Den är ljuvlig på och kostar dessutom ca 200 kronor vilket är som hittat hur man än ser på det. Den är sockersöt på och antagligen perfekt som studentklänning också (för er som har ungdomar i den ålder).

Bilderna blev aningen korniga då det var sent igårkväll som jag tog bilderna men ni ser ändå gansk väl den fina formen och detaljerna. jag har själv tagit storlek 42 i denna (det var den storlek som fanns kvar och även om den är rymlig nertill så hade jag inte fått plats med bysten i en mindre storlek (st 40 som är min normala storlek i H&M).

Provad den även med den fina koftan från Hunkydory som köptes på förra årets sommarrea.Otroligt fina detaljer och passform för den billiga pengen! H&M när det är som bäst!
Har ni turen att springa på denna måste ni bara prova den. Så fin sommarklänning.
Nu ska jag springa iväg på möten, jobba undan 10 timmars arbete på 3 timmar och sedan springa och hämta tjejerna för att sedan jobba några timmar till ikväll.....livets alla timmar räcker helt enkelt inte till.
Ha en fin dag. Idag ska jag försöka få iväg alla plagg som ni betalat in till och sedan kanske en vacker liten sak ska lägga ut till salu då den inte passade mig....virkade blommor från Odd Molly (det är mitt enda tips :-)
Vi ses lite senare om ni vill.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hejsan

  Du har så rätt perfekt som studentklänning & billig. Funderar just på denna till en av mina tjejer som går ut nian. Då vill man vara extra fin. Men de är ju hon som väljer och inte jag:( :)
  Ha en bra dag
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Såg den precis i deras sommarkatalog som kom idag......jättefin och prisvärd.
  Alltid dock lite knepigt med storlekar....ibland är vissa kläder pyttesmå.
  Kan vara besvärligt om man vill beställa online, allt finns inte i våra H&M här i norr tyvärr.
  Hoppas det går bra med allt arbete m.m.!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Kjolen satt kjempe flott på deg =) Nydelig!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER