måndag 2 april 2012

EN STUDIE AV VACKRA CEREMONY L/S DRESS

Det var ett tag sen jag köpte denna vackra men jag har inte tagit mig tid innan för att prova lite olika kombossar förrän nu så här kommer lite inspiration avseende Odd Mollys vackra Ceremony l/s Dress.

Först ut tillsammans med den fina standardunderklänningen från Odd Molly.Sedan testade jag tillsammans med Loving Living klänningen i rött från Odd Molly.
Testade den även med den fina Dareme Skirt.Här tillsammans med Canna Cardigan och fina Dolce skirt i rött.

Gillade bäst kombon tillsammans med den fina Dolce skirt.
 Om ni inte redan har denna fina tunika hemma kan jag tipsa om att NOOS har den kvar i samtliga storlekar (och dessutom kan ni köpa den med 25% rabatt (med koden prepåsk2012)) i några få dagar till så skynda in och fynda om ni är sugna på denna ;-)
Nu ska jag vila mig....är helt slut idag.
Imorgon bär det av på Efva Attling event, vi ses då!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Vilka fina kombosar! Ett par av dem kan jag skapa här också :-) Tack för tips!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej
  Alltid lika fint och inspirerande!
  Hur gör du för att undvika att få statiska klänningar som slickar sig efter kroppen? Tycker det alltid blir så med silkesplagg.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Hej!!

  Jag villa bara ge dig ett litet tips!
  Jag har oxå köpt denna vackra tunika men jag precis som du störde mig på fickorna.... De står ju rätt ut (öppnar sig) och det ser inte så snyggt ut!! Så jag satte små stygn på 3 platser med ett par cm mellanrum på fickorna så att de sitter fast i tunikan med genomskinlig nylontråd. På detta viset ser det fortfarande ut som fickor med de öppnar sig inte!! Det blev jätte snyggt!! Jag har iallafall inte tänkt att jag skulle använda fickorna som fickor....
  Jag skulle kunna skicka en bild till dig och visa om du vill se vad jag menar....
  Du är iallafall superfin i din tunika!!
  Ha en fin dag!!

  Kram.

  SvaraRadera
 4. Den där tunikan är ju såååå ljuvlig. Har fingrat på den ett par gånger men så har det inte blivit av då jag inte vetat hur jag ska bära den. Men du visar ju massa fina tips, superfint :)

  Kram vackra
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Den är helt ljuvlig, gillar färgen och din kombosar, kram

  SvaraRadera
 6. Så vackert, älskar den där färgkombinationen!! Hoppas vi ses på Efva Attling, nu ska jag väl ändå få fatt i dig va ;)

  Kram Mary

  SvaraRadera
 7. Jag har med min en förvirrad man (min man) ;) Vi får se hur han klarar sig i myllret av tjejer! Vi syns snart, ska bli så kul!! Massa kramar!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER