torsdag 12 april 2012

FANTASTISK RABATT PÅ EVFA ATTLING SMYCKEN TILL ER!!

Tänkte idag bjuda på en mycket exklusiv och begränsad rabatt på 10% på ett HELT köp hos EFVA ATTLING men koden "bloggaftonapril12" som gäller fram till den 18 april.  Ska själv iväg idag under lunchen och prova två fina halsband och eventuellt ett par fjärilsörhängen som ska ges bort i sommar. Mitt Vackra haslband "Butterfly" används var och varannan dag men nu har jag använt mitt nya HOPE halsband sen jag köpte den på bloggkvällen innan påsk. Kan varmt rekommendera dessa prisvärda och evigt klassiska smycken (som dessutom kostar betydligt mindre än många av våren och sommarens Odd Mollysar ;-)
Är så glad för mitt fina halsband men så älskar jag också smycken och accessoarer.

De vackra HOPE-örhängena är otroligt vackra och jag har nog aldrig fått så många spontana komplimanger för mina örhängen förr;-)

Så tänkte jag försöka se om jag passar i den vackra fjärilsörhängena som kan matcha mitt fina fjärilshalsband.Dessa två vill jag även prova och se vilken som kan bli fin att eventuellt ge bort i present till någon som har samma smak som jag....extra svårt ibland då man blir frestad att behålla det själv ;-)


Så in och kika tjejer (eller varför inte tipsa makar/pojkvänner och sambos ;-)
Ha en fortsatt fin dag och tack för de fina kommentarer kring Budgetprovningen och trendspaningen, lovar göra fler sådana framöver.
KRAM!!5 kommentarer:

 1. det var så himla snyggt på dig det där setet med halsbandet och örhängenen. Sen gillar jag det sista halsbandet också. Kram!

  SvaraRadera
 2. Underbara smycken. Suckar efter HOPE halsband ;(((
  Magdalena

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Ville beställa halsband samt uttnytja rabattkoden men var ska den skriva? Redan på första sidan finns "slutför köp" men det finns inte möljlighet att skriva meddelande ;(( så jag vågar inte klicka på "slutför köp"...
  Magda

  SvaraRadera
 4. Hej igen!
  Hittat :)))
  Magda

  SvaraRadera
 5. Man tackar:)
  La en order på ett miss butterfly halsband, som jag från början såg för första gången i din fina blogg. Blev en superbra 60 års pres till min kära mamma.
  Nu får jag ett själv inom några veckor<3
  Tack för en trevlig blogg
  Mvh Jessica

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER