måndag 9 april 2012

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Vi har varit iväg en hel del i påsk, flängt runt och dessutom varit en sväng i Skåne (bla besökt Konstrunda i nordvästa Skåne). Det är kul att hälsa på familj och vänner men det är alltid lika skönt att komma hem till sitt, till lugnet, rymden och det egna. Jag trivs faktiskt bäst hemmavid, är väldigt hemmakär. Tycker det är jobbigt med människor omkring mig hela tiden, behöver kunna vara ensam stundtals och bara få vara. Är lite av en ensamvarg stundtals samtidigt som jag är väldigt social och älskar att umgås med människor.
Det är sällan jag visar utomhusbilder så här tänkte jag bjuda på ett par bilder av den fina Pukka Wrap cardigan som min egen lilla fotograf på 8 år tog häromdagen ;-)


Koftan är verkligen ett konstverk och jag har verkligen använt denna redan i båda färger.
Nu ska det inhandlas lite mat för veckan men jag kommer tillbaka strax med lite med outfitbilder och i veckan tänkte jag sätta ihop en liten tävling, vi får se om jag får ihop det jag tänkt.
Ha nu en fin annandag påsk.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Malenamis mamma9 april 2012 kl. 17:32

  Oj, vad det ser skönt ut med grönt gräs!
  Här har vi snö och kalla nätter med endast några plusgrader
  dagtid.
  Tröjan är ju ett konstverk:).
  Tack för vackra bilder. Kram från Finland!

  SvaraRadera
 2. Härligt med utomhusbilder. Och koftan gör sig ännu bättre "in action". Verkligen vacker!

  SvaraRadera
 3. Koftan är verkligen "a piece of art", älskar den! Så snygg till dina primeboots! love love love!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER