fredag 13 april 2012

MOLLYWOOD ÄR FANTASTISKT!!

Efter att ha sett ett antal inlägg på andra Odd Molly-bloggar kunde jag inte längre motstå suget att ringa till FREEPORT (Odd Mollys Outlet) och kolla om de hade kvar ett plagg som fastnat på näthinnan. Jag försökte lirka lite kring det där med att skicka dessa för 150 kronor i fraktavgift och då sa Madde snabbt:
-Du kanske kan fråga någon bloggtjej som bor i närheten om hjälp? Jag kan tipsa om att fina Christina med bloggen Mollymera är här just nu!
Snabbt som blixten sträckte Madde luren till Christina som jag träffat några få gånger förr men som t ex sist vi sågs inte ens hann prata med. Christina som är en fin och rar tjej tog på sig uppdraget att skicka mina toppar till mig och jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet över den vänligheten som finns Odd Molly-systrar emellan. TACK CHRISTINA!! You Rock!!
Bild lånad från Fina Mollymeras blogg.
En av sakerna är Christinas egna köp men de två andra är mina ;-) Kan ni ana vad det är?
Ha nu en fin fredag!
Vi ses lite senare!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Fin blogg! Jag älskar odd molly! :D

  SvaraRadera
 2. Haha.. Jag var där idag och Madde berättade detta för mig :) Härligt! Kram

  SvaraRadera
 3. Underbart, jag blir nyfiken vad du har köpt, kram

  SvaraRadera
 4. Ja det är ju helt fantastiskt. Blir alldeles varm när jag läser. Kram
  Vivvi

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER