torsdag 26 april 2012

FANTASTISK ERBJUDANDE FRÅN NOOS BARA TILL ER!!

Hinner inte blogga idag men jag måste bara lägga ut detta fina erbjudande till ER mina fina läsare!! Finaste Madde på NOOS har fixat en otroligt fin rabattkod till er, ni anger bara oddmollyholic2012 så får ni 25% rabatt på ett helt köp OCH 40% på allt från Style in, the Local Firm, Day och Bruuns Bazaar( på dessa plagg är rabatten redan avdragen). OBS!! Rabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden. Bäst av allt är dock att NOOS precis fått in dessa ljuvliga plagg som jag vet att ni kommer att älska!!


Ja, en del av dessa plagg har jag själv beställt ;-) Kan ni gissa vilka?
Ha nu en fin dag, kan förhoppningsvis visa er lite fina plagg imorgon och förhoppningsvis kan jag även avslöja några fina fynd även då.....
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Nummer två den "guldiga" klänningen är så fin....provade den i Odd Molly-butiken vid träffen i mars.
  Inget köp då....hm....jag funderar....
  Tadaa long dress har jag, en given favorit för många verkar det som!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för tipset vännen! Tyvärr inte min storlek och fel färg men har ju precis som du misstänkte den på väg hit, i andra färgen... :o) Kram vackra!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER