lördag 14 april 2012

DAGENS KOMBO - PUKKA WRAP och SILKE

Idag byte jag om på kvällen till min favoritkofta: Pukka Wrap i grått och under hade jag Dareme tank (Odd Molly). Älskar kombinera det stickade, lite grova med silkes eleganta skirhet. Nästa vecka längtar jag till två paket som kommer, den ena från Lingonberry och det andra som Mollymera postat till mig.
Som jag jobbat med Bloppis inlägget....är helt slut nu och dessutom känns det i hjärteroten när man ska sälja några älsklingar.


Sen är jag väldigt sugen på den här vackra klänningen från Ewa i Walla som Nantucket tagit in (Ni vet väl att Nantucket har fraktfritt under hela april).

Kan man bli annat än glad med en sådan klänning på sommaren....ÅH, vad jag längtar till sommaren.
Ha nu en fin lördagkväll, här vankas det Titanic, ja till minnet av 100 år sedan Titanic sjönk.
Är kluven till sådana här filmer men jag orkar inte bråka med maken ikväll så vi får väl titta på den.
Vi ses imorgon.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Tänk vad vacker den är denna underbara kofta. Klänningen är ju helt klart årets midsommarklänning utan tvekan. Kram!

  SvaraRadera
 2. Klänningen från Eva i Walla är fin, men jag tycker inte alls den ser ut som din stil. Blev sugen på den själv när Doktor Molly länkade till den, men lugnade mig lite när jag konstaterade samma sak för min del. Inte riktigt min stil heller. Det är så lätt att ryckas med när något visas runt i olika bloggar. Åtminstone för mig.- ;Maja

  SvaraRadera
 3. Wowee zowee!!! The dress is so beautiful. It is no wonder that you are hungry for it. Another unique and lovely brand from Sweden. You have very talented designers.
  Happy Sunday!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER