måndag 30 april 2012

ATT HA JULAFTON!......MITT PÅ VÅREN


Det har varit en helt makalöst intensiv vecka (förra veckan och inledningen på denna). Har jobbat för två personer, har haft lite krassliga barn, vart krassligt själv, haft en massa sociala aktiviteter efter jobbet men ändå har jag hunnit gå på Odd Mollys fina utförsäljning. Jag får nog vara glad så här i efterhand att jag inte är en normal storlek 1, då hade jag gått bankrutt.....jag säger bara JULAFTON för oss Odd Molly-tokiga. Fantastisk utbud och makalöst bra priser (för en gångs skull, tycker tidigare års utförsäljningar haft väl mastiga priser). Det är jättefina lokaler och gått om plats med stolar och speglar lite här och var. Här kommer några fler bilder på mina fynd.
Så fint linne Up-to-me-ism frontpocket dress, storlek 1.Fickorna är vackra men lite udda. Med en kofta över syns de inte och då tar istället det fina tyget över.

Vackra Sunthing Skirt i powder (storlek 1 provkollektion)Sumthing dress i Indigo (också provkollektionen)Vackra Tea Dress i svart storlek 1 fick jag äntligen tag på, TJOHOOO!Denna är ett av de få plagg som jag hittade i storlek 2 var Odd Mollys Spinner Silk l/s dress i vintage grey och i perfekt skick. Bandet matchar färgen på de lila detaljerna men gör sig inte helt perfekt till bandet runt bystdelen så jag får hitta ett annat band att ha om midjan. Den är dock snyggast med ett skärp i midjan tycker jag.Den här söta blusen har jag seglat länge på och den är bara såååå fin till jeans. Snygg och leasure på samma gång.


Sötaste börsen.....var bara tvungen att följa med hem ;-) Ni förstår att jag haft JULAFTON dessa dagar ;-)
Hoppas ni får en fin Valborg! Själva ska vi till goda vänner på grill och sedan blir det säkert lite mer båt-tittande, rosé-drickande, mysa i trädgården och slappna av under dessa två dagar.
Ha en skön dag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Åååå så mycket fint!! Jag kan bara hoppas att du någon gång framöver ska sälja av lite 1or om du tröttnar på något!;D Då ska jag hålla mig framme=)

  Kramar och jag önskar dig en FIN Valborgshelg!
  Adela

  SvaraRadera
 2. Men gud vad du har fyndat! Massa, massa snyggingar. Grattis till bra köp!

  Ha en riktigt mysig Valborg!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Så många underbart fina och kvinnliga plagg!

  Jag brukar alltid gå på utförsäljningarna, men denna gång har jag tvingats hemma pga sjukdomar hos barnen och mig.

  Trevlig Valborg!

  Kram,
  Lexandra

  SvaraRadera
 4. Många fina köp! Tea dress är ju ett riktigt mästerverk! Kram och trevlig valborg!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER