lördag 14 april 2012

HIGHTWIST JUMPER & BILLY JEANS IDAG

Idag kommer jag att gå runt hemma i dessa, nu när snön är tillbaka i massor.....om ni visste hur trött jag är på snö och kyla. Lite senare idag kommer lite tips, lite inspirationskombossar och sedan även lite info om en STOOOOOR Bloopis som kommer på söndag.
Hightwist Jumperoch Billy Jeans från Odd Molly är perfekta en dag som denna. Slappt ledigt men ändå snyggt.


Mitt fina halsband åker på, vill inte vara utan den och är så glad att jag slog till.Ja, inspirerad av andra fina bloggerskor inser jag att det är dags att ta ett ordentligt grepp om min svällande garderob och faktiskt rensa bort även plagg som jag egentligen inte vill skiljas från men som bara ligger oanvända. Det kommer att bli allt mellan storlek 2 - 3 i Odd Molly och M-L i andra märken så har du ungefär samma storlek som jag kan det vara värt att kika in imorgon. Idag ska det förberedas, fotas och fixas med det inlägget också. Jobb om några timmar och sedan lite spel och bak med tjejerna.
Vi ses om en stund igen. Ha en fin lördag!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Så fin du är! Jeansen är jättesnygga och tröjan vill jag verkligen ha, kram och ha en fin lördag

  SvaraRadera
 2. Så snyggt på fina dig så man dör en smula...;) Du är otroligt välklädd jämt!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 3. Attling? Snyggt i vilket fall som helst. Ska spana in din bloggis. Kan tänka mig att det är en och annan godbit där.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER