söndag 31 oktober 2010

ODD MOLLY SEXTON STRAP DRESS & POINTELL TOP

Idag har varit en trött dag för egen del. Känner mig helt slut och dränerad på energi, skulle behöva få sova och drömma i lugn och ro i en sådär 2 år för att ta igen all brist på sömn. Idag provade jag min vackra Sexton Strap dress i svart tillsammans med vackra koftan från PROVRUMMET inköpt i somras, nu har en variant av denna kommit i blått, kamel och rött. Sexton Strap dress är verkligen ett festplagg, ett sexigt sådant som inte passar till vilket tillfälle som helst.....får fundera ut något passande tillfälle.Ni får ursäkta det något vågade inslaget....beklagar men jag ville visa de fina detaljerna och broderierna.Så kommer vi till mitt senaste Tradera-fynd, tror den heter Pointell Top och just denna har jag letat efter. Nu fanns den plötsligt på Tradera och kunde inhandlas för ett par hundralappar....en bråkdel av nypriset. Ibland har man tur.Vacker nederkant med kråset.

Ha en fortsatt fin söndag, snart ska vi ut på godisjakt min lilla häxa och jag. Hoppas NÅGON har köpt och har kvar godis. Kan ni tänka er det har inte varit EN ENDA unge och ringt på och vi som laddat med världens största godisskål....känns lite konstigt och trist faktiskt.
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Ja då var man här igen :)
    Den sexton strap dressen är bara hur läcker som helst - hittar jag bara 'rätt' fest så blir det den blåsan som får följa med!

    SvaraRadera
  2. Vad snyggt. Är det Madicken wrap från Provrummet du har?
    Kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER