tisdag 18 januari 2011

ANGEL WINGS & HUMANITY

Idag ligger jag hemma, halvdeckad, halvdöd, jobbar på som vanligt ändå och känner hur alltid bara snurrar omkring mig. Kan aldrig "bara" få vara sjuk och eländig. Känner mig slutkörd och trött största delen av mina vardagar. Nu sitter jag och väntar på mailsvar och passar på att skriva ihop ett inlägg under tiden, allt för att effektivisera. I detta ständig stress och kaos tänkte jag plötsligt på en kommentar som min lilla prinsessa på 3,5 år sa idag. Jag höll på som värst och slet i overallen, försökte få in samtliga plagg och stänga denna samtidigt som jag försöker trots migrän få in stora prinsessan i hennes overall och se till att hon fick med sig allt hon skulle ha till skolan. Mitt i detta kaos känner jag plötsligt ett par små barnfingrar som leker med smycket runt min hals. Lillasyster fingrar nyfiket och försiktigt. Hon granskar den länge och frågar till slut: "Mamma varför har du änglavingar om din hals?" Jag svarar: "jo, sötnosen min, det är för att jag två små änglar här hemma som jag vill påminnas om när jag inte är med er, en vinge är för dig och den andra för sin syster". Jag kände mig nöjd med förklaringen, då vänder sig den lilla männinskan om ser mig djupt in i ögonen och säger då: "Men mamma, din vinge saknas. Du är ju vår ängel som jag saknar varje dag på dagis". Jo, så här lillgammal är min lilla 3,5 åring. Hon kan få mig att börja gråta på en sekund. Såna ögonblick stoppar jag undan i mitt hjärta som den underbaraste skatten i världen och säkert kommer jag att behöva ta fram den och värmas av detta minne när hon sedan blir 15 år och en jobbig tonåring.
Detta halsband heter Angel Wings och kommer från Good Charma som Campadre hade en kampanj på. Köpten den direkt då jag sökt efter detta halsband ett bra tag. Tillverkad i silver rakt igenom.


Har dessutom förälskat mig i Humanity for All's vackra breda metalic armband med magnetlås. Fick en sådan av maken i julklapp och har nu fått tag i en till i guld. Dessa finns att få tag på via TINTIN Style för 699 kronor,Älskar orden jag bär omkring på, att en del av försäljningsvärdet går till välgörenhet och att den är så vacker att titta på ;-D
Ha en fortsatt fin dag och glöm inte att varje dag tala om för era nära och kära att ni älskar dem. Man vet aldrig hur länge man får vara kvar på jorden.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Känner mig också såå trött..
  Men bara vi orkar några veckor till så är vårsolen och ljuset tillbaka:).
  Du hade ett underbart möte med ditt barn i morse. Värdefullt.
  Blev också riktigt rörd. Tack.

  SvaraRadera
 2. Vill bara tipsa om att man köper de här armbandet för $44 på Humanitys egen sida. Köpte ett sånt här och ett med länkar och stenar. Tillsammans plus porto kostade det lika mycket som ett sånt här armband hos Tintin. -Lina

  SvaraRadera
 3. Åh så fint sagt av din dotter. Jag blir riktigt rörd :)

  Kram från V

  SvaraRadera
 4. Vilken fin tjej du har! Absolut sånna minnen man vill spara för alltid!
  Kram sy-Ullis

  SvaraRadera
 5. Det var rörande det du skrev vad din dotter sa.
  Vill bara tipsa om att just nu kan man köpa Humanity-armbandet på Creative Lounge för 545 kr och fraktfritt. Går man dessutom in på rabatt.se kan man få 75 kr rabatt hos just Creative Lounge. Beställde nyss själv därifrån och fick betala 470 kr!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER